Na Ekonomskom fakultetu UCG od 390 preostalo samo sedam mjesta za upis u II roku - Volim Podgoricu

Na Ekonomskom fakultetu UCG od 390 preostalo samo sedam mjesta za upis u II roku

 

Na Ekonomskom fakultetu Univerziteta Crne Gore ostalo je samo sedam  upražnjenih mjesta u prvom roku, na osnovnim akademskim studijImageama Ekonomija, saopštila je prodekanica za nastavu Ekonomskog fakulteta  docent dr Zdenka Dragašević.

“Tradicionalno među maturantima vlada veliko interesovanje za Ekonomski fakultet  što je potvrđeno i ove godine”, saopštila je prodekanica utiske o upisu koji se završava sjutra, do 16.00 sati.

“Ove godine na Ekonomskom fakultetu UCG je bilo ukupno 390 mjesta i to: na Ekonomiji 240 mjesta, na Menadžmentu 100 mjesta, a  u Bijelom Polju 50 mjesta. Od toga popunjeno je 233 mjesta na Ekonomiji, 100 mjesta na Menadžmentu i 51 mjesto na Osnovnim primijenjenim studijama u Bijelom Polju”, saopštila je Dragašević.

Budućim studentima poručila je da prelazak iz srednje škole na fakultet može da predstavlja izazov, pa je za sve studente, posebno za brucoše važno da od prvog dana nastave pristupe ozbiljno  učenju.

“Neophodno je imati u vidu da njihova buduća karijera počinje od prvog dana studija, a uloženi  trud i zalaganje će dati pozitivne rezultate”, kazala je ona.

 

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com