SLAVIŠA UBIO BIVŠU ŽENU, PA PUCAO SEBI U GLAVU: Razveli se prije samo 15 dana, a ona je bila kćerka bivšeg gradonačelnika - Volim Podgoricu

SLAVIŠA UBIO BIVŠU ŽENU, PA PUCAO SEBI U GLAVU: Razveli se prije samo 15 dana, a ona je bila kćerka bivšeg gradonačelnika

Ljiljana Ratković (51), ćerka Božidara Vučurevića, nekadašnjeg ratnog načelnika Trebinja, kojeg Hrvatska optužuje za granatiranje Dubrovnika 1991. godine, ubijena je za šalterom u Fondu zdravstvenog osiguranja, gdje je radila u Trebinju.

Nesrećnu ženu ubio je njen bivši suprug Slaviša (53), od kojeg se razvela samo 15 dana ranije. Nakon toga, on je sebi pucao u glavu i prebačen je u Klinički centar u Podgorici.

Ljiljana je bila službenica u fondu i kobnog dana trebalo je da dežura do 16 sati na šalteru za ovjeru knjižica. Njen bivši suprug pojavio se kod nje na poslu oko 15.30, pola sata pred kraj smjene, i započeo svađu. Cio zločin snimile su sigurnosne kamere u Fondu.

– Muž se pojavio u jednom trenutku za njenim šalterom, pa otišao. Dvadesetak minuta kasnije vratio se sa ukrasnom kesom u ruci, a Ljiljana je bila sama na radnom mjestu. Prišao je šalteru za ovjeravanje knjižica i pucao u nju iz pištolja, a onda i sebi u predjelu uha – izjavio je dežurni okružni tužilac Žarko Milić i potvrdio da postoji snimak ubistva.

S obzirom na to da u policiji ranije nije bilo prijava protiv Slaviše za porodično nasilje, motiv ovog ubistva je za sada nepoznat, ali se sumnja da je do tragedije došlo jer Slaviša nije mogao da prihvati razvod.

– On je radio kao automehaničar i bili su u braku skoro 30 godina, sve do prošlog mjeseca kada su se razveli. Svi koji ih poznaju su u šoku jer njih dvoje nisu nikada bili poznati po nasilju niti bilo čemu lošem. Vjerovatno Slaviša nije mogao da preboli razvod – kaže izvor iz policije.

Slaviša je sa teškim povredama glave iz bolnice u Trebinju prebačen u Klinički centar u Podgorici.

Ljiljana je danas biti sahranjena na porodičnom groblju u selu Konjsko.

Iza nje je ostalo troje odrasle djece i dvoje unučadi.

 

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com