Sudija na Vimblondonu od Novaka tražio NEVJEROVATNU stvar, Đoković se pobunio - Volim Podgoricu

Sudija na Vimblondonu od Novaka tražio NEVJEROVATNU stvar, Đoković se pobunio

Novak Đoković je tokom meča šesnaestine finala Vimbldona protiv Huberta Hurkača imao potpuno neočekivanu raspravu sa sudijom Karlosom Bernandešom iz Brazila.
Tokom prvog seta duela srpskog i poljskog tenisera, desila se netipična situacija u kojoj su glavnu ulogu imali Đoković i Bernandeš.

Brazilski arbitar je primijetio da je najbolji teniser svijeta prekršio čuveno pravilo Vimbldona o odijevanju, jer je na unutrašnjoj strani kačketa imao crnu boju.

Kako se nije radilo o potpuno bijeloj opremi, Karlos Bernandeš je poručio srpskom igraču da duel nastavi bez kačketa iako je on u današnjem meču imao ulogu zaštite od sunca, ne “modnu”.

Novaku Đokoviću “nije legla” namjera glavnog sudije te je verbalnim putem pokušao da mu objasni da je identičan kačket nosio u drugom kolu Vimbldona, protiv Kudle, što nije urodilo plodom. Čudio se Nole, nije mogao da vjeruje šta mu traži Brazilac, tim prije što je u prethodnoj rundi nadmetanja taj isti kačet mogao da koristi, ali se na kraju pomirio sa odlukom “nadležnih službi”, u ovom slučaju arbitra.

Novak je meč nastavio bez kačketa i to ga nije poremetilo. Uspio je da osvoji prvi set, a nakon još tri odigrana seta i da ostvari pobjedu.

Blic.rs

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com