TIJELO MUŠKARCA PRONAĐENO U RIJECI: Još uvijek nepoznat identitet i da li je u pitanju ubistvo - Volim Podgoricu

TIJELO MUŠKARCA PRONAĐENO U RIJECI: Još uvijek nepoznat identitet i da li je u pitanju ubistvo

Muškarac čije beživotno tijelo je pronađeno 27. juna u Tari, u mjestu Brštanovica, imao je povrede glave i kičme, rečeno je “Vijestima” iz Uprave policije.

Istražitelji, međutim, tvrde da su te povrede mogle nastati i prilikom pada i da nije nužno da je smrt bila nasilna.

“Beživotno tijelo krupnijeg muškarca srednje životne dobi pronađeno je bez odjeće i sa vidljivim povredama glave i kičme. Sve povrede koje su evidentirane spoljnim pregledom na licu mjesta mogle su nastati i prilikom pada, okliznuća… Ukoliko je ipak smrt nastupila nasilno, to će se utvrditi istragom kojom rukovodi Okružno javno tužilaštvo Trebinje”, rečeno je iz vrha Uprave policije.

Isti sagovornik kazao je da još nije utvrđen identitet stradalog, ali da crnogorskoj policiji nije prijavljen nestanak nijednog građanina koji odgovara opisu muškarca čije beživotno tijelo je pronađeno nasukano u Brštanovici.

“Službenici Odjeljenja bezbjednosti Plužine sa kolegama iz Policijske uprave Foča prisustvovali su uviđaju. Nakon uviđaja istragu je preuzelo tamošnje tužilaštvo, jer je leš pronađen na teritoriji PU Foča. Od tog dana nijesu nas zvanično kontaktirali da traže bilo kakve podatke”, objasnio je isti sagovornik.

Iz Policijske uprave Foča kazali su “Vijestima” da im je 27. juna oko 12.15 časova prijavljeno da je u rijeci Tari, u mjestu Brštanovica, uočeno nepoznato beživotno tijelo.

“Na licu mjesta je od strane dežurne uviđajne ekipe izvršen uviđaj, a o svemu je obaviješteno dežurno nadležno tužilaštvo. Dana 28. 6. 2019. godine pod nadzorom nadležnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Trebinje od strane obducenta Univezitetske bolnice Foča, izvršena je obdukcija beživotnog tijela, a za rezultate obdukcije potrebno je da se obratite nadležnom tužilaštvu koje i sprovodi istragu”, kazali su iz te PU.

Iz trebinjskog tužilaštva nijesu odgovorili da li je završena obdukcija tijela, utvrđen uzrok smrti i identitet stradalog, ali ni da li je utvrđeno da na tijelu stradalog postoje tragovi nasilja.

Fočanska policija dan nakon što je tijelo pronađeno pozvala je građane da im prijave ukoliko imaju bilo kakvih korisnih saznanja koji bi pomogli identifikaciji.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com