OVI MLADIĆI SU STRADALI U JEZIVOJ SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI: Odjekuje lelek za momcima čija su tijela izletjela na put od siline udarca! - Volim Podgoricu

OVI MLADIĆI SU STRADALI U JEZIVOJ SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI: Odjekuje lelek za momcima čija su tijela izletjela na put od siline udarca!

U Laktašima dans odjekuje plač i lelek za trojicom mladića koji su noćas strdali u stravičnoj saobraćajnoj nesreći.

Stradali su Milan Golubović (24), Saša Kudra (24) i Mišo Vujmilović (25), a od siline udara tijela nesrećnih mladića s završila su na putu.

Na mjestu nesreće nisu uočeni tragovi kočenja, kako ATV nezvanično saznaje, a automobil je završio u kanalu.

FOTO: VIDEO PRTSCR / ATVBL

Automobil je potpuno uništen, a prednji desni točak je odletio u strujne žice nakon čega se odbio i pao na krov obližnje kuće.

Očevidac koji živi u neposrednoj blizini mjesta nesreće kaže da je usred noći čuo nešto nalink udaru groma, nakon čega je stigao njegov sin i rekao mu za nesreću.

FOTO: VIDEO PRTSCR / ATVBL

“Automobil je bio potpuno uništen, kao da je bomba pala. Hitna i policija su došli brzo, ali su mogli samo da konstatuju smrt”, kaže očevidac za ATV.

Pored mjesta nesreće prolazio je i načelnik opštine Laktaši koji kaže da je prizor bio užasavajući. Na dan sahrane mladića biće proglašen dan žalosti.

ATV

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com