ZVJERSKI UBILI STARICU (81): Djevojka J.Š. (25) ubila nesrećnu ženu, odsjekla joj ruke, a potom leš prevezla do kontejnera i zapalila ga! M.D. (21) joj pomogao - Volim Podgoricu

ZVJERSKI UBILI STARICU (81): Djevojka J.Š. (25) ubila nesrećnu ženu, odsjekla joj ruke, a potom leš prevezla do kontejnera i zapalila ga! M.D. (21) joj pomogao

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su J. Š. (25) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično djelo ubistvo i M. D. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je pomogao u izvršenju ovog krivičnog djela, kaže se u saopštenju MUP-a.

Sumnja se da je J. Š. između 15. i 19. juna usmrtila osamdesetjednogodišnju staricu, a potom tijelo autom prevezla u vikend naselje kod Krčedina i zapalila u kontejneru. Takođe se sumnja da je M. D. pomogao osumnjičenoj prilikom uklanjanja tragova.

Starica čije je tijelo pronađeno 20. juna u kontejneru u vikend-naselju Breskvik kod Krčedina najprije je brutalno ubijena, pa tek onda spaljena, a kako Kurir saznaje, riječ je o Beograđanki M. G. (81).


Podsjetimo 20. juna oko 16 sati jedan od mještana primetio je prevrnut kontejner iz kog je virilo ugljenisano tijelo.

– On je bio u potpunom šoku. Nije mogao da vjeruje svojim očima da iz kontejnera viri gornji dio tijela. Ubrzo poslije toga došli su policija i veliki broj inspektora i forenzičara iz Novog Sada, Sremske Mitrovice, ali i iz Beograda. Dva dana su pregledali sve kontejnere i iz njih iznijeli sve što im je bilo sumnjivo i što bi moglo da pomogne u rješavanju slučaja – završava sagovornik.

Tijelo žene donijeto bez ruku

Pojedini mještani sa kojima je Kurir razgovarao nakon što je pronađen leš tvrdili su da su ženi bile i odsječene ruke. Naveli su da je tijelo žene zapaljeno bez ruku. Vjeruje se da je ubica, ili ubice, to uradio kako bi otežao otkrivanje identiteta nesrećne žene.

(Dijapora.newsKurir.rs)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com