Home / PG INFO / Aktuelno / MLADI PODGORIČANIN ZAPALIO FEJSBUK: Neću da idem odavde! Hoću ovdje da radim i stvaram (VIDEO)

MLADI PODGORIČANIN ZAPALIO FEJSBUK: Neću da idem odavde! Hoću ovdje da radim i stvaram (VIDEO)

Mladi Podgoričanin Vuk Vujisić, pokretač kampanje #nećudaidem, putem Fejsbuk profila kritikovao je politiku zapošljavanje crnogorskih biznismena.

,,Dok oni okreću milione očekuju od nas,  mladih, očekuju da radimo mukotrpno za 300 – 400 eura pod raznim pritiscima.  Tajkuni i ostali prvaci tranzicije i privatizacije tjeraju mlade iz Crne Gore”, poručio je  ovaj mladić.

Pozvao je i  roditelje da se zapitaju ko to tjera naše mlade da sreću traže i po nekoliko hiljada kilometara daleko od kuće.

,,Kako to da sinovi tajkuna jednu mjesečnu platu potroše za jedno veče bez dana radnog staža dok vaša djeca za taj iznos rade cijeli mjesec i sa time se bore za egzistenciju”, zapitao se ovaj mladić.

Pogledajte video:

Moja razmišljanja, povodom izjava tajkuna da mladi nece da rade.Nadam se da cete poslusati. Ko je saglasan neka podijeli. #necudaidem

Gepostet von Vuk Vujisic am Sonntag, 7. Juli 2019

loading...

One comment

  1. Druže Vujisić, pokušaj da formiraš političku partiju i eto ti mene i moje mnogobrojne porodice da podržimo tvoj program.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com