VUČIĆ NAJAVIO: Povlačim se, ne smijem da se poistvjetim sa državom - Volim Podgoricu

VUČIĆ NAJAVIO: Povlačim se, ne smijem da se poistvjetim sa državom

Gostujući u jutarnjem programu RTS-a  Aleksandar Vučić  je najavio da će se već naredne godine povući sa čela SNS-a.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je jutros u jutarnjem dnevniku javnog servisa, gde je govorio o Kosovu, učešću Amerikanaca u pregovorima, pobedi Micotakisove Nove demokratije na parlamentarnim izborima u Grčkoj, predstojećoj posjeti Makrona 15. jula…

Na kraju razgovora, na konstataciju novinara da je i juče rekao da će se povući prije nego što ga politički protivnici pobijede i prije nego što mu budu i blizu… Kada će se to dogoditi?

– To bi značilo da bih mogao još 10 godina ovako, da se bavim ovim poslom, jer mi se 10 godina ne bi približili – rekao je Vučić.

Na riječi novinarke “Znači još 10 godina…”, Vučić je odgovorio: “Ne pada mi na pamet, biće mnogo, mnogo ranije…”.

 

FOTO: RTS PRINTSCREEN

– To ne govorim da bih bilo koga potcjenjivao, nego sve ovo o čemu pričam govoti o ozbiljnim rezultatima, ne možete vi ni da se odbranite od laži … – rekao je Vučić u današnje vreme ne možete lako ni da budete lider jer ne možete da se da se odbranite od gomile laži, posebno u eri društvenim mreža.

– Što se tiče mog sklanjanja, sljedeće godine nema nikakve sumnje da će neko drugi preuzeti SNS… to sam već više puta rekao i to nije ni novost, i tajna… Mora čovjek da zna kada je vrijeme da dođe do određenih promjena i da zna kada je vrijeme da sebe ne poistoveti sa državom i pomisli da je to samo za njega – zaključio je Vučić.

 

(Kurir.rs)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com