Jul je šansa da promijenimo život! - Volim Podgoricu

Jul je šansa da promijenimo život!

Jul nam donosi šansu da zaista promijenimo naš život. Tražiće od nas ludu hrabrost. Ludu vjeru. I ludu ljubav prema svakom danu. Tražiće od nas i da sebe stavimo na prvo mjesto. I donosimo odluke koje će biti u skladu s nama. Koje će nas činiti srećnima.

Istina oslobađa. I, možda je zapravo najveća istina ta da najčešće sami pogrešno skrenemo tamo gdje smo drugima govorili tačan pravac. I, možda je najveća istina ta da ovaj haos koji dišemo posljednjih dana nije tek tako prolazan.

I potrebno je iz korijena promijeniti neke stvari kako bismo živjeli stvarnost kakvu zaista želimo živjeti. I, tajna je u tome da niko drugi nije kriv, do nas samih. A najteže je sebi upravo to priznati. Preuzeti krivicu za vlastite haose i vrtloge iz kojih posljednjih dana ne vidimo izlaz.

Prodrmani su temelji koje smo pokušavali napraviti sigurnima. Prodrmano je sve ono čemu je neophodna promjena kako bi dalje raslo. I nije svaka promjena obavezno loša. Ali je bolna. I čini nam se kako nikada da vidimo kraj silnim promjenama, lekcijama i zemljotresima “čvrstog” tla.

Tranzitna Venera sada je u Raku. I emocije će nam biti važne ovog mjeseca. Međutim, nećemo više moći uspješno zavaravati sebe kako je sve u najboljem redu, kako smo srećni i kako se ništa ne treba mijenjati. Ova Venera, udružena aspektom sekstila s Uranom u Biku, pokrenuće nas da zaista nešto mijenjamo.

Da se zaista borimo za ono što osjećamo. I da rizikujemo, iako nas neizvjesnost rizika prestravljuje. Osjećamo da više nemamo kuda izmicati i da sada zaista moramo uzeti svoj život u svoje ruke. Usprkos svima i usprkos svemu.

Tranzitni Mars je u Lavu. I konačno osjećamo jednu zdraviju energiju. Pokrenuti smo. I spremni smo suočiti se sa svim onim suvišnim u našim životima. Bićemo i oprezniji tokom ovog mjeseca, jer retrogradni hod Merkura u Lavu će nas malo usporiti.

Neko će imati problem s telefonom, s porukama, pozivima, tehničkim uređajima. Kasnićemo. Propustićemo neki bitan prevoz. I moraćemo malo reorganizovati svoje dane. Merkur će u drugoj polovini mjeseca napustiti znak Lava i retrogradnim hodom se vratiti u Raka, da bi početkom avgusta ponovo krenuo direktno.

Astro portal

1 komentar

  1. You could certainly see your expertise in the paintings you write. The arena hopes for even more passionate writers such as you who are not afraid to say how they believe. All the time go after your heart.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com