MILICA (17) POGINULA, LJEKARI SE BORE ZA ŽIVOT TEODORE (16): Mladić koji je bio u kolima nepovrijeđen, šokirao sve fotografjama na društvenim mrežama - Volim Podgoricu

MILICA (17) POGINULA, LJEKARI SE BORE ZA ŽIVOT TEODORE (16): Mladić koji je bio u kolima nepovrijeđen, šokirao sve fotografjama na društvenim mrežama

Milica Pandurović (17) iz Čačka preminula je u ponedjeljak u bolnici od povreda koje je zadobila u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se u nedjelju uveče desila u selu Trbušani, kada je automobil u kome se nalazila sa dva druga i drugaricom Teodorom P. (16) sletio s puta.

U nesreći je teško povrijeđena i Teodora P. (16), kojoj se ljekari bore za život, pošto ima prelom kičme.

– Teodora i Milica su se u nedjelju sat vremena prije tragedije srele sa dva druga i rekle da idu s njima da se provozaju automobilom. Momci su sjedjeli naprijed, a njih dvije pozadi. Do nesreće je došlo kada je auto proklizao na klizavom putu, najvjerovatnije zbog neprilagođene brzine. Poslije toga, oni su sletjeli sa seoskog kolovoza – kaže  izvor.

Nakon prijema u urgentnu službu, ljekari su dali sve od sebe da spasu Milicu, ali je onda dan kasnije izgubila bitku za život.

– Druga djevojka je primljena sa izuzetno teškim povredama. Utvrđeno je da ima prelom petog i šestog vratnog pršljena. Ona je u ponedeljak prebačena u Beograd, u Klinički centar – rekla je dr Biljana Kočović, PR čačanske bolnice.

Prema njenim riječima, dvojica mladića iz istog udesa pregledana su na odeljenju hirurgije, a pošto nisu zadobili povrede, pušteni su kući.

Prijatelji nesrećnih djevojaka kažu da ih je ova tragedija izuzetno potresla.

– Znali smo da su Mica i Tea otišle da se provozaju i čekali smo ih da se vrate. U gradu je u to vrijeme bio nevjerovatan pljusak, pa smo mislili da su ipak odustali od vožnje. Nažalost, ubrzo smo čuli strašnu vijest. Svi smo u šoku – pričaju drugarice nastradale i povrijeđene.

Prijatelji i rodbina nastradale djevojke ogorčeni su na ponašanje jednog od mladića, koji je bio s njom u kolima i koji je ostao nepovrijeđen.

– On je u nedjelju poslije udesa iz bolnice objavljivao slike na društvenim mrežama uz komentar da nema ni ogrebotinu. Zamolio bih te momke da poštuju tuđu bol – rekao je Miljan S., prijatelj porodice povrijeđene djevojke.

Zavijeni u crno – preminula joj majka

Dom Pandurovića od ponedjeljka je zavijen u crno. Rodbina i prijatelji dolazili su da izjave saučešće i da Miličinom ocu pruže utjehu, ali kako kažu, za njega nema utjehe.

– Da tragedija bude veća, Milici je nedavno preminula majka – kaže komšija.

 

(Kurir.rs/D.Č./foto: privatna arhiva, D.Č.)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com