Gospoda Glembajevi, E Play, Eva Braun, Dingospo Dali, Dragoljub Đuričić na Bedemu - Volim Podgoricu

Gospoda Glembajevi, E Play, Eva Braun, Dingospo Dali, Dragoljub Đuričić na Bedemu

“Radujmo se” slogan je X jubilarnog Bedem festa.

Od 1. do 4. avgusta Nikšić će biti epicenter dobrog zvuka, nesvakidašnjih emocija, brojnih sjećanja a sve u ime jubileja i svega onog što on donosi sa sobom.

“Krenuli smo prije 10 godina u avanturu sa željom da muzika uvijek bude i ostane zaštitni znak Bedem festa, i sada smo evo u susret jubileju”, ponosni su organizotori.

“Odlučili smo se za strategiju “korak po korak” ili “stepenik po stepenik” i zato danas kažemo svima da budu radosni, ponosni na sve postignuto i na sve ono što nas očekuje. X Bedem fest kuca pred kapijama drevnih zidina”, radosno nastavljaju iz organizacije.

 

Evo novih najava izvođača

“Dragoljub Đuričić će zasigurno ”zagrijati dlanove posjetilaca”, poručuju organizatori.

“E Play je bend Bedem festa koliko i svoj. Prijatelji poštuju jedni druge”.

“Gospoda Glembajevi- cjelokupno stvaralaštvo ovog sjajnog benda obavijeno je mistikom a mi smi privilegovani da je ovaj bend na neki način bratski kada je Bedem fest u pitanju”, kažu iz organizacije.

“Eva Braun će imati svoj debitanski nastup u Crnoj Gori upravo na Bedem festu i sjajna je stvar biti domaćin ovakvog benda”.

“Dingospo Dali je bend-prvi pobjednik partnerskog Bunt Rok festivala koji ove godine obilježava mali jubilej-petogodišnjicu”.

“Ubrzo na radost svih naših fanova konačno kreće i prodaja ulaznica. Cijena jednodnevne karte iznosiće 10 e dok će paket četvorodnevnih ulaznica po promotivnoj cijeni koja je trajati sve do početka Bedem festa iznositi 30e. Na taj način smo željeli da se zahvalimo našoj vjernoj publici i da u ime jubileja posjetiocima faktički poklonimo jedan dan festivala”, ponosni su organizatori.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com