Home / LJUDI / Heroji zajednice / HEROINA: Trudnica Dragana spasla dječaka (4) od utapanja

HEROINA: Trudnica Dragana spasla dječaka (4) od utapanja

Trudnica Dragana Lalić iz Bijeljine spasla je od utapanja četvorogodišnjeg mališana iz Srbije samo nekoliko sati prije oluje koja je sinoć pogodila Halkidiki.

UŽAS U GRČKOJ: Sedmoro mrtvih, dvoje djece, 120 povrijeđenih u NEZAPAMĆENOJ OLUJI (VIDEO)

Ona je bila na bazenu u hotelskom kompleksu kada je četvorogodišnji dječak iz Srbije, sam došao na bazen i ušao da se kupa, javljaju čitaoci portala “Info Bijeljina”.

– U jednom trenutku dječak je ušao u veću dubinu i počeo da se davi. Kada je vidjela da spasioci nisu primijetili šta se događa, Dragana je bez razmišljanja ušla u vodu i izvukla dječaka – naveli su oni.

Ubrzo je stigla majka dječaka koja se u to vrijeme kupala u moru, a samo par sati kasnije sve ih je snašla nova nevolja.

– Oluja je počela oko 21.00 časova, nosila je sve pred sobom, drveće je padalo na sve strane, popucalo je nekoliko prozora na hotelu, a vode je bilo i u stepenicu, jednostavno bilo je strašno, tako nešto nismo vidjeli ni doživjeli – navode čitaoci ovog portala.

Oni takođe kažu da je jutros sve izgledalo sablasno zbog oborenog drveća i popucalih stabala, te da se mnogi gosti hotela žale da im je voda ušla i u sobe.

– Cijelo jutro su se čula kola hitne pomoći pa su neki gosti u hotelu gdje smo smešteni dodatno uznemireni – navode.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com