Home / NOVOSTI / MILICA (17) JE POGINULA ZBOG PREBRZE VOŽNJE: “Imala je težak život, brinula o porodici, bila je čarobna, a sada je više NEMA”

MILICA (17) JE POGINULA ZBOG PREBRZE VOŽNJE: “Imala je težak život, brinula o porodici, bila je čarobna, a sada je više NEMA”

“Strašno je ovo što se dogodilo, ona je bila jedna predobra djevojčica koja je imala jako težak život. Nametnuo joj je život da bude domaćica kuće u kojoj je živjela, a uprkos tome i svemu što je zadesilo uvijek je bila nasmijana i vesela. To je toliko milo stvorenje bilo, okruglih očiju i kovrdžave kose… Ona je bila čarobna.”

Ovim riječima prijatelji opisuju Milicu Pandurević (17), tinejdžerku koja je u ponedjeljak u bolnici podlegla povredama zadobijenim u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju u selu Trbušnica kod Čačka. Do nesreće je došlo kada je automobil u kom je bila sa sestrom Teodorom P. (16) (na slici) i dvojicom drugara, sletio sa puta.

Povrijeđena je i 16-godišnja Teodora koja je zadobila prelom kičme i ljekari u Beogradu se sada bore za njen život.

Milica PandurovićFOTO: FACEBOOK / PRIVATNA ARHIVA Milica Pandurović
Djevojke su se navodno u nedelju sastale sa dva druga i odlučile da se sa njima provozaju. Vjerovatno usled klizavog kolovoza i neprilagođene brzine, mladić koji je upravljao automobilom je izgubio kontrolu i sletio s puta.

Nakon što se vijest o Miličinoj smrti raširila, njena porodica, prijatelji i poznanici ne mogu da dođu sebi od šoka. Za Milicu imaju samo najljepše riječi.

– Osnovnu školu “Đakon Avakum” je završila u Trnavi, to je malo mjesto kod Čačka, posle je upisala Prehrambenu školu za kuvara. Igrala je u KUD “Abrašević” u Čačku… Dobra djevojka, dobar prijatelj, veliki borac, vrijedna djevojčica koja je veoma rano morala da se suoči sa životom – priča njena rođaka.

Milica je, kažu, rano ostala bez majke, a sav posao oko kuće i mlađe sestre preuzela je na sebe. Živjela je sa ocem, babom i djedom, a obaveze odraslih koje su pale na teret djevojčice nisu je sprečavale da uvek bude nasmijana i vesela.

– Nametnuo joj je život da bude domaćica kuće u kojoj je živjela, baka i deka su joj dosta stari, ali je ona o svemu vodila računa – da opere, ispegla, skuva, pospremi… A opet uprkos svemu, vesela, nasmijana – nastavlja njena rođaka.

I Miličin blizak prijatelj o njoj ima samo najljepše riječi.

FOTO: FACEBOOK / PRIVATNA ARHIVA

– Uvijek se borila za sebe i trudila se da pomogne drugima, uprkos onome sto je snašlo u životu. Njoj je smijeh bio odbrambreni sistem… Bila je duhovita i nekako posebna, iskrena i imala je mnogo dobru dušu – priča njen blizak drugar ali ne krije razočaranje zbog postupka jednog od mladića koji je bio sa njom u kolima.

Tinejdžer star 17 godina upravljao je automobilom po svemu sudeći bez vozačke dozvole, a u mjestu gdje je ograničenje 50 kilometara na sat, projurio je skoro duplo većom brzinom.

– Da stvar bude još gora dečko je kačio fotografije na “stori” na Instagram uz opise kako mu nije ništa i kako je prošao bez ijedne ogrebotine dok su se Milica i Teodora borile za život. To je tako jadno i bezobrazno da je svaka riječ suvišna – ogorčen je prijatelj tinejdžerke.

 

Izvor Blic

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com