Podgorica dobija tri nova igrališta - Volim Podgoricu

Podgorica dobija tri nova igrališta

 

Glavni grad će u narednih deset dana dobiti tri nova igrališta. Ove nedjelje radilo se na pripremanju bezbjedne podloge od tartana  na kojem će biti  izgrađeno dječije igralište u bloku V, a radovi će biti završeni  u toku naredne sedmice.

Danas je izvršena ugradnja devet novih sprava na dječijem igralištu u Bulevaru Ivana Crnojevića. Na ovom igralištu ugrađene su dvije duple  klackalice, dvije vrteške, dva konjića sa oprugom,  dva tobogana sa kulom i jedna dupla ljuljaška.

Sljedeća lokacija koja će od sjutra biti bogatija za novo dječije igralište je dvorišna strana  u Ulici Svetozara Markovića.

Ugradnjom metalnih sprava i  redovnim obilaskom,  kontrolom i servisiranjem dječijih igrališta izbjeći ćemo eventualne veće štete,a ova vrsta igrališta imaće dugotrajniji period upotrebe. Time će se značajno smanjiti troškovi popravke jer opravka postojećih drvenih igrališta na godišnjem nivou iznosi koliko i ugradnja jednog novog.

Iskoristićemo priliku da apelujemo na građane da čuvaju mobilijar ugrađen na dječijim igralištima i prakovim, kako bi duže trajao i kako bi ga koristilo što više generacija.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com