Rama opredijelio 25.000 eura za Nacionalni savjet Albanaca u Crnoj Gori - Volim Podgoricu

Rama opredijelio 25.000 eura za Nacionalni savjet Albanaca u Crnoj Gori

Vlada Albanije, na prijedlog premijera Edi Rame, odlučila je da obezbijedi finansijsku pomoć Albanskom nacionalnom savjetu u Crnoj Gori u iznosu 25.000 eura za podršku funkcionisanju ovog savjeta i njegove kancelarije u Opštini Plav, piše portal malesia.me.

Nakon ove odluke predsjednik NSA, Faik Nika je izjavio da za relativno kratko vrijeme, imamo tri vrlo važne odluke Vlade Albanije za Albance u Crnoj Gori.

“Odluka da se ukine potreba za dobijanje radnih dozvola za Albance iz Crne Gore koji rade u Albaniji. Odluka o otvaranju Konzulata Albanije u Ulcinju i odluka za finansijsku podršku Nacionalnog savjeta Albanaca u Crnoj Gori”, izjavio Nika.

(Malesia.me)

1 komentar

  1. I would like to voice my gratitude for your kind-heartedness giving support to individuals that should have assistance with in this situation. Your real dedication to getting the solution along had become astonishingly helpful and has in most cases helped somebody much like me to get to their desired goals. Your new warm and friendly report signifies so much to me and additionally to my office workers. Thank you; from everyone of us.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com