UŽAS U GRČKOJ: Sedmoro mrtvih, dvoje djece, 120 povrijeđenih u NEZAPAMĆENOJ OLUJI (VIDEO) - Volim Podgoricu

UŽAS U GRČKOJ: Sedmoro mrtvih, dvoje djece, 120 povrijeđenih u NEZAPAMĆENOJ OLUJI (VIDEO)

Najmanje sedam osoba, među kojima dvoje djece, je poginulo a više od 120 povrijeđeno u snažnom nevremenu koje je pogodilo grčko poluostrvo Halkidiki, popularnom među turistima, javljaju agencije.

NEVRIJEME U ULCINJU I BARU: Preko 50 automobila uništeno za 15 minuta

Pogledajte KAKAV HAOS je napravilo NEVRIJEME sinoć (FOTO/VIDEO)

Tatjana Vojtehovski DOŽIVJELA PAKAO U CRNOJ GORI: U životu nisam doživjela ovako nešto! (FOTO)

Prema prvim informacijama policije, u Grčkoj je poginulo dvoje starijih turista iz Češke, žena i osmogodišnji dječak iz Rumunije, muškarac i dječak iz Rusije , a stradao je i jedan grčki ribar. Jak vjetar čupao je drveće, nosio krovove.

“Ovo je prvi put u mojoj 25-godišnjoj karijeri da sam doživio tako nešto”, rekao je za grčku televiziju Atansios Kalcas, direktor zdrvstvenog centra Nea Mudanja gde su smješteni mnogi povrijeđeni.

Na poluostrvu Halkidiki proglašeno je vanredna situacija.

Telefonske i internet veze su u prekidu na tom poluostrvu, popularnom među turistima iz regiona.

Šest srpskih turista povrijeđeno je u snažnom nevremenu koje je pogodilo grčko poluostrvo Halkidiki, javila je jutros TV Prva, pozivajući se na informacija iz bolnice u Nea Mudanji.

2 komentara

  1. Aw, this became an extremely good post. In notion I have to put in writing like that moreover – taking time and actual effort to produce a really good article… but exactly what can I say… I procrastinate alot and no indicates manage to go carried out.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com