IRFAN PONOVO IGRA ZA CG: Uvidio grešku i vratio se - Volim Podgoricu

IRFAN PONOVO IGRA ZA CG: Uvidio grešku i vratio se

Irfan Čekić, stonoteniser, bivši reprezentativac Crne Gore i osvajač brojnih medalja, kako na domaćim tako i na međunarodnim takmičenjima, prije tri godine je odlučio da napusti, a sada se vratio u reprezentaciju Crne Gore.

“Stonoteniser Irfan Čekić, nekada najperspektivniji stonoteniser Crne Gore, u koga su njegov klub STK ”Budućnost”, Stonoteniski savez Crne Gore i Crnogorski olimpijski komitet uložili mnogo, u nekom svom razočarenju izjavi 28. septembra 2016 godine: “Dosta su me sputavali, igraću za drugu državu”.

Stonoteniski savez Crne Gore, na čijem sam čelu u tom trenutku bio ja (svega sedam mjeseci) odgovorio je na to reagovanje svojim reagovanjem samo jedan put, sa činjenicama iza kojih stojim i sada”, naglasio je predsjednik Stonoteniskog saveza Crne Gore Ratko Dedić.

U međuvremenu, Irfan nije zaigrao za drugu državu.

“Ničim omalovažen, uvek istican kao najperspektivniji i u tom momentu najbolji stonoteniser Crne Gore, odlučio je kako je sam procijenio i napustio državnu reprezentaciju. Da li je neko drugi uticao na njegovu odluku ne znam, a veoma je moguće, jer ja sam Irfana poznavao dosta dugo pošto sam u kontinuitetu vodio klub Budućnost u kojem je ponikao. Bio je izuzetno vrijedan, radan, vaspitan, kooperativan”, naveo je Dedić.

“Bilo je kako je bilo, ne želim da se vraćam na to, ali mi je veoma drago što je Irfan uvidio svoju grešku, što se obratio Savezu za prijem na razgovor i razjašnjenje nesporazuma. U razgovoru koji smo obavili, Irfan je istakao da mu je veoma drago da se vrati u reprezentaciju kojoj pripada svim srcem i da će sa zadovoljstvom braniti boje Crne Gore, jer inače nikada nije ni igrao za drugu državu. Rukovodstvo Saveza je sagledalo sve činjenice i donijelo odluku da se Irfanu Čekiću pruži nova šansa, a na njemu je da to opravda. Nakon ove odluke Irfan je bio srećan i zadovoljan što je naišao na razumijevanje ljudi u rukovodstvu STSCG, da ga prihvate kao dio reprezentacije i omoguće mu da se dokaže kao crnogorski reprezentativac”, saopštio je Dedić.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com