UHAPŠEN BRAČNI BAR: Krvava tuča ipak završila pomirenjem - Volim Podgoricu

UHAPŠEN BRAČNI BAR: Krvava tuča ipak završila pomirenjem

 

Da ljubav na kraju pobjeđuje, najbolje svjedoči primjer bračnog para iz Zenice koji je nakon verbalnog, a potom i fizičkog sukoba i neprospavane noći u ćeliji zeničke policije, odlučio preći preko svega, zaboraviti na ono što je bilo i krenuti u nove životne pobjede.

Naime, bračni par prethodno je bio na svadbi, gdje su se napili. Po dolasku kući, posvađali su se, a došlo je i do međusobne tuče. Zeničanin je ošamario svoju suprugu, koja je na nasilje odgovorila tako što ga je kuhinjskim nožem ubola u rame.

Čuvši buku iz stana pijanih supružnika, komšije su pozvale policiju. Ubrzo je stigla patrola te ih oboje uhapsila.

“Tačno je da je u petak došlo do nasilja u porodici, zbog čega su intervenisali i naši pripadnici. To je sve što vam u ovom momentu možemo reći”, potvrdio je dežurni policajac u Operativnom centru MUP ZDK.

 

FOTO: PROFIMEDIA

Dug razgovor

Nakon što su im stavili lisice na ruke, oni su se nastavili da se svađaju, pa su pred zeničkim policajcima iznosili prljavi veš. Potom su ih razdvojili i odveli na saniranje povreda.

Njihov ponovni susret desio se iste noći u prostorijama za zadržavanje zeničke policije. Alkohol je popuštao, a ćelije supružnika dijelio je samo zid. Cijelu noć su razgovarali o svojim problemima.

Odlučili su, kako saznaje Avaz, da pređu jedno drugome preko svega, da zaborave na ono što je bilo i odustati od mogućnosti da krivično procesuiraju jedno drugo. Srećni i zagrljeni napustili su pritvorske prostorije MUP ZDK, gdje je pao i poljubac pomirenja.

 

Kurir.rs/Avaz.ba

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com