CIO SVIJET JE UZ SINIŠU: Supruga i petoro djece prekinuli odmor, predstoji im velika borba - Volim Podgoricu

CIO SVIJET JE UZ SINIŠU: Supruga i petoro djece prekinuli odmor, predstoji im velika borba

Cio svijet danas je potresla vijest da je nekadašnji proslavljeni sportista, a danas jedan od najboljih trenera Siniša Mihajlović bolestan, te da će najvjerovatnije morati da prekine karijeru zbog liječenja opake bolesti.

IMAM LEUKEMIJU, ALI SIGURAN SAM POBIJEDIĆU!” Siniša Mihajlović pred novinarima otkrio od čega boluje: DVA DANA SAM PLAKAO KAD SAM SAZNAO

Kako javlja italijanski list “Korijere delo sport”, Sinišu čeka najvažnija bitka života. Da je stvar veoma ozbiljna, jasno je nakon što je njegov klub odlučio da sazove hitnu konferenciju za novinare.

Siniša MihajlovićFOTO: ALEKSANDAR DIMITRIJEVIĆ / RAS SRBIJA Siniša Mihajlović
Obožavaoci njegovog lika i djela ne mogu da vjeruju šta se dešava, a najveća podrška sportisti u ovim trenucima je upravo porodica. Supruga Arijana i djeca Viktorija, Virdžinija, Marko, Nikolas, Miroslav i Dušan sve vrijeme su uz sportistu.

Njih je tužna vijest sačekala tokom odmora na Sardiniji, a nakon što su saznali šta se desilo, usledio je potpuni muk kako u javnosti, tako i na društvenim mrežama.

Ni Arijana, ni petoro djece koje ima sa Sinišom danas ne žele da se oglase, već žele da na miru situaciju riješe na najbolji mogući način.

Ispod poslednje fotografije koju je supruga Arijana objavila sa odmora juče, nižu se brojni komentari podrške.

Porodica Siniše MihajlovićaFOTO: INSTAGRAM
Porodica Siniše Mihajlovića

Corieere dello sport/Blic/FB

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com