PODGORICA Ovo su DEŽURNE SLUŽBE tokom praznika - Volim Podgoricu

PODGORICA Ovo su DEŽURNE SLUŽBE tokom praznika

Tokom predstojećeg praznika stanovnici Glavnog grada imaće obezbijeđenu zdravstvenu zaštitu koju će im pružati doktori za odrasle i djecu u Domu zdravlja Podgorica. Potrebne zdravstvene uslu ge u prazničnim danima, građani mogu da dobijuu zdravstvenim objektima Blok pet, Nova varoš, Konik, Tuzi i Zeta.

Izabrani doktori za odrasle radiće u zdravstevnim objektima Blok pet, Nova varoš i Konik, od 7 do 21 sat, dok će izabrani doktori za djecu raditi u zdravstvenom objektu Nova varoš non-stop, 24 sata dnevno. Tokom prazničnih d ana, u zdravstvenim objektima Tuzi i Zeta zdravstvena zaštita pružaće se u vremenu od 7 do 15 sati.

Centar za laboratorijsku dijagnostikuuzdravstvenom objektu Blok pet radiće od 07 do 21 sat. Nalozi za Jedinicu za patronažu primaće se u zdravstvenim objektima Blok pet i Konik, u vremenu od 7 do 19 sati, dok će se terapija, po nalogu izabranog doktora, u stanu paci jenata davati svakog dana od 7 do 19 sati.

AUTOBUSI PRAZNIČNO

Autobusi tri gradska prevoznika „Gradski saobraćaj PG”, „BLT” i „Montenegroprevoza Pejović” tokom praznika saobraćaće po prazničnom redu vožnje. Umjesto na svakih pola sata, autobusi će saobraćati na sat i po.

PIJACE RADE SKRAĆENO

Pijace tokom prazničnih dana će raditi skraćeno radno vrijeme. Zelene pijace danas, sjutra i prekosjutra biće otvorene od šest do 15 sati, a mješovite od osam do 15 časova.

Kamionska pijaca biće otvorena 24 sata, dok će Stočna pijaca raditi po ustaljenom radnom vremenu, od šest do 13 sati.

BEZ ISKLJUČENjA STRUJE

Za vrijeme praznika dežuraće i električari. Iz Direkcije za odnose sa javnošću EPCG kažu da su obezbij eđeni neophodni uslovi za stabilno funkcionisanje elektroenergetskog sistema. U dane praznika, nisu predviđena planska isključenja električne energije, a u slučaju vanrednih okolnosti biće angažovane dodatne ekipe. Eventualni prekid napajanja i kvar na distributivnoj mreži, za vrijeme praznika, građani mogu prijaviti na dežurne brojeve telefona i to 020/ 633979 i 020/ 621-264 saopštili su iz Direkcije za odnose sa javnošću EPCG.

BESPLATAN PARKING U CENTRU GRADA

Parking servis neće naplaćivati parking za vrijeme praznika u zoniranim djelovima grada i to u Ulici Stanka Dragojevića sjeverni dio bivše kasarne „Morača”, Trg Balšića (mali parking), u Ulici IV proleterske (kod bivšeg bioskopa Kultura), kod hotela „Podgorica” i kod zgrade Rektorata na Cetinjskog putu.

Za vrijeme praznika, parking će se naplaćivati na parkiralištima iza Beka u Ulici Miljana Vukova, kod Fonda PIO u Ulici Vaka Đurovića, PC Kruševac u Bulevaru Revolucije i SC „Morača” u Ulici Ivana Milutinovića.

“Parkiranje će se naplaćivati u garažama u ulicama Novaka Miloševa, Karađorđevoj i Ulici Milana Popovića”, saopštili su iz Parking servisa.

DEŽURNI U VODOVODU

Za vrijeme praznika povodom Dana državnosti u podgoričkom Vodovodu i kanalizaciji biće organizovano dvadesetčetvoročasovno dežurstvo tehničke i službe za hitne intervencije.

Iz preduzeća navode da sve eventualne kvarove na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži ili problem u vodosnabdijevanju potrošači mogu prijaviti na broj telefona dežurne službe 020-440-388.

 

Izvor Dan

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com