Home / ŽIVOT + / Showbiz / POPULARNI GLUMAC OBRADOVAO FANOVE “Može to i bolje. Onda sam bio mlad i neiskusan, nadam se da sam se popravio”

POPULARNI GLUMAC OBRADOVAO FANOVE “Može to i bolje. Onda sam bio mlad i neiskusan, nadam se da sam se popravio”

Iako je prije par godina najavio povlačenje iz svijeta glume, glumad Dragan Jovanović, popularni Dragče, se predomislio. Na radost mnogobrojne publike širom regiona, ovaj komičar snima novi film i seriju, pišu Novosti.

Do novih uloga, jednog od omiljenih komičara, publika će gledati u reprizama serija “Moj rođak sa sela” i “Srećni ljudi” u kojem, kako kaže, nije bio najbolji. Dragan smatra da je CrnogorcaLuneta Šćekićamogao bolje da odigra u čuvenoj seriji Siniše Pavića.S tim se obožavaoci, naročito oni koji su odrastali devedesetih godina kada je serija emitivana, sigurno ne bi saglasili.

“Mislim da je moglo i bolje. Onda sam bio mlad i neiskusan. I nadam se da sam se poslije toga popravio”, kaže Dragan.

Pored sjajnih uloga koje je ostvario na TV-u, filmu i pozorištu, Dragana ljudi znaju i kao talentovanog pjevača. “Ružo rumena” je veoma popularna narodna pjesma koju on rado izvodi.

“Drago mi je zbog toga, jer to niko nije očekivao. I tajna te pjesme je opet u ljubavi, koja se tu i te kako osjeća. Naravno, dobri su i stihovi, muzika, emocije, a nadam se i moja interpretacija. Sve se tu nekako spojilo”, kaže Dragan.

Branka Pujić

Popularni Dragče i njegova supruga, glumica Branka Pujić, emotivno su vezani za Crnu Goru. Oni su prije nekoliko godina kupili stan u Herceg Novom, sa pogledom na zaliv i tamo provode veliki dio ljeta.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com