Home / SPORT / Fudbal / SINIŠU PRIJATELJ IZDAO U NAJTEŽEM TRENUTKU U ŽIVOTU: Mihajlović je tražio samo jedno, ali su slava i novac bili bitniji! (VIDEO)

SINIŠU PRIJATELJ IZDAO U NAJTEŽEM TRENUTKU U ŽIVOTU: Mihajlović je tražio samo jedno, ali su slava i novac bili bitniji! (VIDEO)

U najtežem momentu u životu, proslavljeni fudbaler Siniša Mihajlović doživio je i teško razočarenje od prijatelja!

IMAM LEUKEMIJU, ALI SIGURAN SAM POBIJEDIĆU! Siniša Mihajlović pred novinarima otkrio od čega boluje: DVA DANA SAM PLAKAO KAD SAM SAZNAO

CIO SVIJET JE UZ SINIŠU: Supruga i petoro djece prekinuli odmor, predstoji im velika borba

MI SMO MIHAJLOVIĆI, ODUSTAJANJE NIJE U NAŠEM DNK: Oglasile se Mihine nasljednice

Upravo na dan kada je Mihajlović zakazao konferenciju za štampu kako bi lično javnost obvijetio da se povlači zbog liječenja, ugledni italijanski list “Corriere dello Sport” ekskluzivno je objavio da srpski stručnjak prekida trenersku karijeru zbog teške bolesti.

Urednik ovog lista je Ivan Zazaroni, Sinišin dugogodišnji prijatelj. On je potpisao vijest, stavio je na naslovnu stranu i preduhitrio Srbina

“Želio sam da budem prvi koji će vam reći što mi se dogodilo. Ali neko nije želio da poštuje moju privatnost. Zahvaljujući tome prodao je 200 komada novine više nego inače, ali i uništio prijateljstvo koje je trajalo 20 godina.” kazao je Mihajlović.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com