Home / PG INFO / Aktuelno / EMOTIVNA PORUKA PODGORIČANKE: Prije 19 godina, omogućio si mi život. Omogućio si mi ono što sam sad, da živim život koji živim…

EMOTIVNA PORUKA PODGORIČANKE: Prije 19 godina, omogućio si mi život. Omogućio si mi ono što sam sad, da živim život koji živim…

Mlada Podgoričanka Nikolina Radunović poslala je emotivnu poruku srpskom treneru, čovjeku koji joj je prije 19 godina finansirao operaciju srca i omogućio da živi.

Mihajlović je prije dva dana objavio da boluje od leukemije, a Nikolina na veoma emotivan način ističe da bi željela da uzvrati, na način na koji može.

Nikolininu objavu prenosimo integralno.

Jutro, 13. jul 2019. godine… Prva vijest koju čitam vezana je za Sinišu Mihajlovića. “Bolestan je”, kažu, “vodi životnu borbu”. Moj Siniša? Siniša, čija fotografija zauzima naslovni ekran mog telefona? Taj Siniša, Mihajlović Siniša – čovjek, fudbaler, rodoljub, humanista, otac, muž i veličina u svakom pogledu.

Prije 19 godina, omogućio si mi život. Omogućio si mi ono što sam sad, da živim život koji živim, da koračam putevima kojima koračam, da osjećam, želim, volim – a tebe možda i ponajviše.

Voljela bih da ti mogu pomoći, kao što si ti meni pomogao. Voljela bih da ti mogu doći u posjetu, kako si ti to činio. Ali ne mogu. Moja jedina pomoć će biti u molitvama – za još jednu tvoju pobjedu. Moliću se Bogu, u kojeg oboje vjerujemo… U nadi da te neće uskratiti za svoju milost… U nadi da neće zaboraviti tvoju velikodušnost i da će ti pružiti ruku isto kao što si je ti pružao hiljadama ljudi za svojih pola vijeka.

Miha, legendo… Miha, kralju… Miha….
Bori se! Izdrži! Pobijedićeš! 🙏✝️

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com