MILIJANA BALETIĆ: Niko u istoriji Crne Gore nije ostavio smrdljiviji trag od Đukanovića - Volim Podgoricu

MILIJANA BALETIĆ: Niko u istoriji Crne Gore nije ostavio smrdljiviji trag od Đukanovića

Normalan čovjek kada čuje šta Milo Đukanović želi da uradi SPC i srpskoj Crnoj Gori ima utisak tuge i stida. Mislila sam da su se stvari koje su sada aktuelne dešavale samo za vrijeme Drugog svjetskog rata, ali ispada da i danas živimo u tom ratu. Ovo poručuje Milijana Baletić, novinarka rodom iz Crne Gore i podsjeća da su samo još autošovinisti i sluge fašističkih okupatora 1941. godine pokušale da promijene identitet Crnoj Gori.

– Do tada drugih Crnogoraca osim Srba nije bilo. To treba ponavljati za ove što imaju kratko pamćenje i svijest o sebi grade samo na osnovu vijesti koje im se serviraju u režimskim medijima. Bilo je u Crnoj Gori onih koji su ostavili smrdljiv trag, poput Jove Kapičića i Milovana Đilasa, iza kojih su ostala nebrojana groblja, ali čini se da ovakvog izdajnika nismo imali. Kao da su svi oni sabrani u Milu. Niko ovako nije bio beskrupulozan. Ni Turci, ni fašisti. Ovakvog do sada nismo imali – smatra Miljana.

Baletićeva objašnjava da je Milo marioneta i prodana duša, koja poput svake prostitutke učestvuje u prodaji svega da bi se obogatio.

 

– Ipak, pravi razlog napada na SPC je drobljenje pravoslavnog bića i zna se odakle taj vjetar duva. Nema sumnje da će se napadi nastaviti, ali će Milo jednog dana biti samo u nizu sramota, koja je jedno vrijeme bacila Crnu Goru u karantin. Doći će do ozdravljenja, ali ne smemo da sedimo skrštenih ruku, već da pomognemo da Crnoj Gori da ozdravi – ističe Baletićeva.

(Kurir)

1 komentar

  1. Nemoj nas ti lijecit kumim te bogom, sto se Mila tice tu bih se slozio, a sto se ostalohg tice, jedes govna, mnogo prije 41 e… Tj 1918 su ljudi tebi slicni pokazali svoje lice i uvinjeli Crnoj God i ono sto vam nikad zaboeavit nece.
    Mozete je krstit,turcit, nazivat svojom, kako god, ali nista ne moze promijenit cinjenicu da je postojala kao SVOJA i sto ste radili po tom pitanju.. Prije i posle slavne CG skupstine.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com