IZ SKLONIŠTA OD BOMBARDOVANJA, DO TITULE NA VIMBLDONU: Poznati britanski jutjuber BRUTALNO isprozivao Engleze i na sva usta ishvalio Novaka (FOTO) - Volim Podgoricu

IZ SKLONIŠTA OD BOMBARDOVANJA, DO TITULE NA VIMBLDONU: Poznati britanski jutjuber BRUTALNO isprozivao Engleze i na sva usta ishvalio Novaka (FOTO)

Poznati britanski jutjuber David Vujanić, koji je poreklom iz Srbije, na veoma provokativan način prokomentarisao je pobjedu Novaka na nedavno zavšrenom Vimbldonu.

Vujanić je široj javnosti poznat po fudbalskim kolumnama, ali sada je iskoristio priliku da se malo ”umješa” i u fudbal. Ovo mu je, realno gledano, bila idealna prilika. Jasno je da ni on nije mogao da ostane ravnodušan na publiku u Londonu koja je sa gromoglasnim negodovanje ispratila Đokovićev finalni meč.

– Ovo je slika sa hiljadu riječi. O dječaku iz Srbije, išao je protiv svih šansi koje su mu se davale, iz skloništa od bombardovanja je došao do toga da vas bombarduje bekhendima… Dvije meč lopte je sačuvao… protiv najvećeg svih vremena, njegovog švajcarskog visočanstva, pobjedio je u najdužem finalu svih vremena, na najprestižnijem turniru u tenisu, u sportu koji se povezuje sa elitama, sa nečim gdje niste viđeni, ali nekad se i u ovakvim mjestima prave najbolji. Pet sati ludila, oči hiljada navijača se nadaju da ćeš pasti, ali onda proradi balkanska odlučnost, srce, duh, vjera… neke ponekad neshvatljive ekspresije… do nezaboravne pobjede – pisao je Vujanić, a onda se osvrnuo na poslednji poen.

 

FOTO: AP

– Nije bilo burnog slavlja, padanja na travu, samo osjećaj kompletnosti, potvrdno klimanje glavom svima koji su se nadali drugačijem kraju. A onda, prst ka nebu, kao da si znao da je Bog uz tebe, osjetio si travu ponovo, preletio si u novu dimenziju… dimenziju svoje veličanstvenosti koju mnogi od nas nikad neće osjetiti. Doneo si osmijeh milionima, naročito milionima onih koji imaju sličnu životnu priču. Srpski princ, protiv svih opklada! Hvala ti što postojiš, pravi si šampion, legenda, bravo Nole, a oni koji su bili protiv tebe na stadionu, sada mogu da se tjeraju kod svoje mame i slasno piju isti čaj u prokleto isto vrijeme… Ovo je Srbija!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com