NAJJEFTINIJE KARTE ZA SEA DANCE: Budite najbrži i kupite kartu za 11.99 eura - Volim Podgoricu

NAJJEFTINIJE KARTE ZA SEA DANCE: Budite najbrži i kupite kartu za 11.99 eura

Šesto izdanje Sea Dance festivala, uz do sad najjači program koji predvodi najuspješniji muzički producent 21. vijeka i jedan od najtraženijih muzičkih izvođača na svijetu David Guetta, biće održano od petka 30. avgusta, do nedjelje 1. septembra. Sjutra, tačno u podne, počinje prodaja jednodnevnih ulaznica sa čak 40% popusta po poklon cijeni od 11.99 eura za prvi i drugi dan festivala pojedinačno, i 14.99 eura za treći dan. Ova cijena važiće maksimalno 24h, a vjerovatno i kraće, imajući u vidu ogromno interesovanje za ovogodišnje izdanje najvećeg crnogorskog festivala i jednog od najznačajnijih muzičkih događaja na Mediteranu.

Pored Davida Guette, na magičnu plažu Buljarica stižu i autori najvećih svjetskih hitova Robin Shulz, Ofenbach, Disciples.  Sa Exita stiže najpopularnija svjetska elektronska bina, famozna Dance arena, i sve popularnija No Sleep bina, koje će predstaviti udaran elektronski program sa impresivnim spiskom imena koji predvode vodeći svjetski tehno izvođači Sven Väth, Richie Hawtin, Helena Hauff, Recondite, Gaiser, Eelke Kleijn, Tijana T, Marko Nastić i mnogi drugi. U ovogodišnji program upisala se i cijela plejada vodećih regionalnih i domaćih izvođača kao što su Darko Rundek, Senidah, Fox, Surreal, Kukus i mnogi drugi.

Svi zainteresovani ulaznice mogu kupiti posredstvom Gigstix prodajne mreže, na 54 prodajna mjesta u 23 grada Crne Gore. Spisak prodajnih mjesta se može naći na sajtu festivala https://www.seadancefestival.me/ulaznice.

Aktuelna cijena promo ulaznica za sva tri dana festivala iznosi 29.99 eura, što predstavlja 40 odsto uštede u odnosu na finalnu cijenu. Količine ulaznica po ovoj cijeni biće veoma ograničene, a s obzirom na veliko interesovanje koje vlada za šesto izdanje Sea Dance-a.

Podsjećamo, u toku je omiljena “3+1” akcija, namijenjena svima onima koji žele da nezaboravno ljetnje festivalsko iskustvo podijele sa svojom ekipom. Tročlano društvo koje bude zajedno kupovalo ulaznice za Sea Dance četvrtu ulaznicu dobiće na poklon!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com