UKLJUČI SE: Ovoj porodici iz Podgorice neophodna je vaša pomoć - Volim Podgoricu

UKLJUČI SE: Ovoj porodici iz Podgorice neophodna je vaša pomoć

Porodici Kojovic  koja živi    u Golubovcima neophodna je pomoć,  jer otac nema posao zbog bolesti sina i supruge, piše u apelu Banke hrane.
Porodicu  čine majka, otac, sin i baka. Oba roditelja se nalaze na birou rada.
Supruga i sin, koji  ima godinu i tri mjeseca imaju zdrastvenih  problema. Oboje su bili  hospitalizovani zbog tbc – a.
Dijete je  bilo u bolnici u Podgorici a od prije par dana je na kućnom liječenju. Majka  je i dalje u bolnici, u Brezoviku
 i ostaće, po prognozama doktora između 3 i 6 mjeseci. Djetetu treba svaki dan terapija Isoniazid tablete BP 100 ml , Bulardi probiotik junior i špricevi. Ne uspijevaju to  dobiti  na recept. Potrebne  su mu i pelene br 4.
Povrh svega potrebna im je  hrana, a i   računi se moraju izmirivati.
“Sve što sam imao od zarađenog novca potrošio  sam za lijekove koji im trebaju  za mjesec dana za sina i suprugu” -kaže Mirko.
Već dva mjeseca ne može da radi  jer mu se život sveo na relaciju bolnica, kuća.  Jedan bolesnik – beba je kući, a drugi – supruga je  u bolnici. Ne zna gdje će prije i kako da se snađe, dok supruga ne ozdravi.
Porodica živi od bakine socijalne pomoci koja iznosi 130  eura.
Porodici do sada nikada nije  trebala  pomoć. Otac od svog rada podmirivao osnovne  životne  potreba. Sad ne može  da radi i privređuje dok  se  ne zavrsi lijecenje supruge, pa zbog toga moli  za pomoć.
Ukoliko možete i želite pomoći na bilo koji način  možete dobiti kontakt tel oca u inboxu na Fejsbuk stranici Banke hrane ili putem e maila [email protected].
Ukoliko porodici želite pomoći novcem, možete  uplatiti na broj žiro računa  510100798928002119,  na ime Kojović Mirko, CKB banka.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com