NOVI REMI 10-10: ,,Ajkule” vodile i tri razlike, na kraju izvučen remi - Volim Podgoricu

NOVI REMI 10-10: ,,Ajkule” vodile i tri razlike, na kraju izvučen remi

Kao i nakon prvog meča na Svjetskom prvenstvu protiv Srbije, crnogorski vaterpolisti ponovo žale zbog konačnog ishoda.

A on je identičan kao u duelu sa “delfinima” – naš nacionalni tim je odigrao neriješeno 10:10 protiv Grka. I opet je sastav Vladimira Gojkovića propustio veliku šansu da upiše pobjedu, jer je tri četvrtine kontrolisao utakmicu.

U trećem dijelu igre imao je i u tri navrata po tri gola prednosti, ali je ponovo izostala rutina kojom bi se meč priveo kraju.

Heleni su bili i preokrenuli 10:0 golom Gunasa iz peterca, a zasluženi bod Crnoj Gori donio je Aleksandar Ivović u napadu s igračem više.

Grci su imali i napad za trijumf, ali u posljednjih 21 sekundu nisu stvorili ozbiljnu situaciju pred golom Dejana Lazovića.

Južna Koreja je u petak posljednji rival “ajkulama” u grupi (10.50 časova).

GRČKA – CRNA GORA 10:10 (3:3, 1:2, 4:4, 2:1)

Kvangdžu – Bazen Univerziteta Nambu. Sudije: Aleksandresku (Rumunija), Severo (Italija). Igrač više: Grčka 10 (4), Crna Gora 9 (4). Peterci: Grčka 1 (1).

Grčka: Cerdevas, Genidunijas 1, Skumpakis 2, Papanastasiju 1, Fudulis, Kapocis, Dervisis 1, Argiropulos 2, Murikis, Kolomvos 1, Gunas 2, Vlahopulos, Galanidis (12 odbrana).

Crna Gora: Lazović (osam odbrana), Brguljan 1, Radović 1, Petković, Čučković, Ukropina, Janović 3, Đurđić 1, Ivović 2, Spaić, Drašković 1, Murišić 1, Kandić.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com