U ZASJEDI UHAPŠENE DVIJE OSOBE: Obijali apartmane i stanove i iz njih krali nakit i novac - Volim Podgoricu

U ZASJEDI UHAPŠENE DVIJE OSOBE: Obijali apartmane i stanove i iz njih krali nakit i novac

 

Budvanska policija, nakon praćenja i zasjede, uhapsila je Cetinjanina Seada Eminija (35) i njegovog zeta Senada Beganaja (32) zbog sumnje da su proteklih mjesec dana obijali apartmane i stanove i iz njih krali nakit i novac, piše Dan.

Na osnovu istrage, koju su sproveli inspektori CB Budva, oni se sumnjiče za sedam teških krađa i zloupotrebu platnih kartica, sa kojih su skinuli 250 eura.

Inspektori koji su motrili na lopove tokom noći u kojoj se odigrala zasjeda uočili su da osumnjičeni izviđaju teren tražeći pogodno mjesto za još jednu pljačku. Tada su zaustavljeni nakon preskakanja balkona jedne terase, gdje su ostala otvorena vrata.

Do ove uspješne akcije doveo je prethodan rad policije koja je pratila trag osumnjičenih. Osumnjičeni su priznali da su počinili još šest teških krađa. U iskazu su navel i da su u objekte ulazili kroz otvorena vrata apartmana ili balkona. Krađe su uspješno izvodili dok turisti nisu biliu smještaju. Pljačkali su apartmane u skoro svim djelovima grada. Prioritet su im bila mjesta sa prometnim gradskim ulicama, gdje je najviše turista.

Dvojici privedenih je, nakon saslušanja kod istražnog sudije kotorskog Osnovnog suda, određen pritvor do 30 dana.

DAN

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com