Home / NOVOSTI / SNIMAK KOJI JE ZGROZIO REGION: Vaspitačica mlatara s bebom u ruci, pa fotografiše (VIDEO)

SNIMAK KOJI JE ZGROZIO REGION: Vaspitačica mlatara s bebom u ruci, pa fotografiše (VIDEO)

Nakon prijave da se medicinska sestra Ð. A. neadekvatno ponašala prema djeci u Centru za zaštitu odojčadi, djece i omladine Beograd u Zvečanskoj, direktor te ustanove Zoran Milačić donio je rješenje o privremenoj suspenziji do utvrđivanja činjeničnog stanja i okončanja disciplinskog postupka, saopštilo je Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Inače, snimak njenog nedoličnog ponašanja osvanuo je na društvenim mrežama, a možete ga pogledati iznad u našem tekstu.

Na snimku se vidi da ona nosi dete u jednoj ruci, te ga ubacuje u krevetac i kako fotografiše dijete, te izlazi iz prostorija sa mališanima.

BIĆE KAŽNJENI SVI KOJI KRŠE ZAKON

Milačić je o slučaju informisao resornog ministra Zorana Ðorđevića, koji je poručio da svi koji krše zakon treba da budu kažnjeni.

– Postupak će utvrditi da li ima odgovornosti. Lično sam naložio da svi koji rade suprotno pravilima i zakonu snose posledice i budu najstrože kažnjeni, što neće biti izuzetak ni u ovom slučaju – rekao je Ðorđević.

U saopštenju Ministarstva stoji da briga o djeci predstavlja prioritet, a Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine Beograd sa tradicijom odgovornog i adekvatnog ponašanja prema djevojčicama i dječacima, korisnicima, predstavlja primjer dobre prakse u postupanju prema mališanima.

– U skladu sa tim, svaki vid kršenja pravila određenih bazičnim programom rada i procedurama koje su ustanovljene, automatski zahteva pokretanje ovakvog postupka i brzo reagovanje – navodi se u saopštenju.

MEDICINSKA SESTRA SE TEK ZAPOSLILA, ŠTA VI MISLITE O SNIMKU?

Kako se saznaje, ova djevojka je tek nedavno počela da radi. Iako je na društvenim mrežama doživjela snažnu osudu, postoje i ljudi koji su joj stali u odbranu, rekavši da to nije naš najveći problem i kako se ne može tek na osnovu snimka ocjeniti šta ona zaista radi i zašto fotografiše dijete…

Snimak je obelodanio pokret Levijatan.

Upalite ton. Molimo MUP i Tužilaštvo da se hitno oglase i ispitaju ove opskurne radnje u poznatoj ustanovi za nezbrinutu decu. Vas molimo da delite. Levijatan.

Gepostet von Pokret Levijatan – STOP Animal ABUSE am Donnerstag, 18. Juli 2019

Dobro pogledajte naš snimak i napišite nam u komentarima da li ste za to da se ona kazni ili mislite da to nije ništa strašno?

loading...

One comment

  1. Bezdusnica jedna!klosarka!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com