MOTIV LJUBOMORA? Usred dana tri puta upucao ženu pa pobjegao - Volim Podgoricu

MOTIV LJUBOMORA? Usred dana tri puta upucao ženu pa pobjegao

Ljubica Mićić (40), direktorka filijale jedne banke na Novom Beogradu, ranjena je juče u sačekuši u Banjskoj ulici na Zvezdari u Beogradu! Na Ljubicu je nepoznati muškarac ispalio tri hica iz pištolja iz neposredne blizine, pa pobjegao motorom u pravcu Ulice Dimitrija Tucovića.

Krupnije građe

– Muškarac krupnije građe oko sedam sati dovezao se motorom u Banjsku ulicu, koja je jednosmjerna. Ušao je iz suprotnog smjera i parkirao se preko puta Mićićkinog „mercedesa“. Sve vrijeme je imao kacigu. Dok je čekao da se ona pojavi, sišao je s motora, motao se okolo i gledao u pravcu zgrade u kojoj žrtva živi, a koja je 200 metara udaljena od mjesta pucnjave – kaže izvor i dodaje da je Ljubica došla do kola oko 7.30.

– Najvjerovatnije je krenula na posao. Uspela je da otvori vrata i kad je htjela da uđe, napadač joj je prišao i ispalio tri hica u desnu potkolenicu, seo na motor i otišao – priča sagovornik.

Pucnjava koja je juče uznemirila stanovnike Banjske ulice liči na mafijašku sačekušu.

Jauala od bolova
POMINJALA ŽENU

Ranjavanje direktorke banke vidjela je komšinica koja je juče ujutru šetala psa.

 

FOTO: JELENA RAFAILOVIĆ

– Jasno sam vidjela krupniju osobu obučenu u crno i s kacigom kako prilazi Ljubici i puca. Čula sam tri pucnja. Rekla bih po konstituciji da je muškarac u pitanju. Ljubica je pala pored kola, počela je da jauče, noga joj je bila krvava. Vrištala je da je mnogo boli. Komšije su donijele peškire, podvezali smo joj ranu da ne iskrvari. Bila je svesna sve vreme i pominjala je neku ženu, ali nisam razumjela zašto – kaže izvor.

– Motiv se ispituje. Ranjena žena ne želi da sarađuje sa istražiteljima, tako da im nije ukazala na moguće razloge napada. Ovde se očigledno radi o opomeni – kaže izvor i dodaje da se istraga vodi u više pravaca.

– Jedan pravac usmjeren je na Ljubičin privatni život, a drugi na poslovni. Ne isključuje se mogućnost da je ranjena iz ljubomore. Ona je lijepa i uspješna žena, razvedena je. Moguće je da je ušla u ljubavnu vezu s nekim zauzetim muškarcem, pa da je prevarena ili ostavljena žena na ovaj način željela da joj se osveti – kaže izvor i nastavlja:

Razvedena

– Pod lupom istražitelja su i Ljubičin posao u banci, pa istražitelji ne odbacuju ni mogućnost da je neki nezadovoljni klijent ili poslovni saradnik riješio da joj se osveti.

Komšije kažu da je Ljubica divna žena.

– Živi s ćerkom, koja je trenutno na letovanju. Razvedena je, ali je s bivšim u odličnim odnosima. Ne vjerujemo da je riječ o porodičnom nasilju. Pada nam na pamet da su je pomiješali s nekim – kaže on.

Hronologija napada na direktorku banke

 

FOTO: KURIR
FOTO: KURIR
FOTO: KURIR
FOTO: KURIR

Kurir.rs

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com