NATAŠA U CRNOJ GORI: Prošle godine je prošla kroz pakao, sad izgleda kao avion (FOTO) - Volim Podgoricu

NATAŠA U CRNOJ GORI: Prošle godine je prošla kroz pakao, sad izgleda kao avion (FOTO)

Nataša Bekvalac je u ovoj godini imala dosta stresova, ali izgleda da se sa svim nedaćama odlično izborila jer ko ju je vidio ove sezone na crnogorskom primorju kaže da izgleda kao avion.

– Pored toga što je vrijeme provodila sunčajući se, Natu je prijateljica slikala telefonom dok pozira na terasi i smijjale su se pozama koje je pravila. Uživale su kao dvije tinejdžerke, smijjale se i ispijale kafu. Kada se pojavi u restoranu ili na plaži, za Natašom se svi okreću, muškarci, ali i žene. Jednostavno plijeni harizmom uživo, baš kao i na televiziji. Ima mnogo javnih ličnosti koje dođu ovdje, pa kada su bez šminke i u kupaćem kostimu ostanu neprimjetne, ali ne i ona. Zato i ne čudi što i posle dva porođaja i dalje važi za seks bombu – kaže naš izvor koji je odseo u istom hotelu kao novosadska barbika.

Da vodi računa o liniji i tome šta jede, vidjeli smo kada je naručila da joj donesu samo salatu i cijeđeni sok u sobu.

– Nataša voli da se odmara, pa uglavnom pije kafu i ruča u sobi, gdje može potpuno da se opusti, jer ipak, čim izađe napolje, traže joj autograme i da se fotografiše. Ona svima izlazi u susret, ali vjerujem da joj nije uvijek do toga – kaže izvor.

Prošle godine u ovo vrijeme, nakon što ju je pretukao suprug Luka Lazukić, lepa Nata je imala manje od 50 kilograma, a sada je konačno vratila svoje seksi obline i reklo bi se da uživa u tome kako izgleda, svom životu, odrastanju ćerki, ali i poslovnim uspjesima koje ima. Pored toga što pjeva najmanje tri puta nedjeljno i puni klubove širom regiona. Iako je očekuje radno ljeto, Bekvalčeva će ugrabiti koji dan da sa nasljednicama Hanom i Katjom otputuje na odmor.

 

Kurir.rs/Blic

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com