Dvojica penzionera uhapšena zbog SEKSUALNOG UZNEMIRAVANJA MALOLJETNICA: Jedan se skidao go, drugi zvao telefonom - Volim Podgoricu

Dvojica penzionera uhapšena zbog SEKSUALNOG UZNEMIRAVANJA MALOLJETNICA: Jedan se skidao go, drugi zvao telefonom

Dvojica penzionera iz Užica i Kragujevca uhapšena su zbog seksualnog uznemiravanja i prijetnji maloljetnicama. R.K. (63) iz Šljivovice kod Užica uhapšen je zbog sumnje da je telefonskim pozivima polno uznemiravao više od 15 žena, od kojih su polovina maloljetnice, pišu srpski mediji.

Kako se sumnja, on je od maja ove godine sa različitih brojeva telefona pozivao djevojčice i žene, i vulgarnim riječnikom prijetio da će ih napasti.

Zbog istog krivičnog djela u Kragujevcu je uhapšen S.G. (62). On se sumnjiči da je u srijedu, u večernjim satima, stajao nag u žbunju na ulici i neprimjerenim riječima se obraćao maloljetnicama.

– Četiri djevojčice od 14 i 15 godina prolazile su ulicom kada ih je iza žbuna prepao pedofil koji je bio bez odjeće. One su pobjegle, a osumnjičeni je ubrzo priveden i nakon saslušanja mu je određen pritvor do 30 dana – jaže izvor iz policije.

telegraf

 

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com