NOVAK ZARAĐUJE MILIONE, A ZA STANOVE ŠIROM PLANETE NE ŽALI: I Crna Gora na listi elitnih destinacija teniskog čarobnjaka (FOTO) - Volim Podgoricu

NOVAK ZARAĐUJE MILIONE, A ZA STANOVE ŠIROM PLANETE NE ŽALI: I Crna Gora na listi elitnih destinacija teniskog čarobnjaka (FOTO)

Trenutno najbolji teniser svijeta i sportista planete Novak Đoković ponovo je napravio pravo čudo osvajanjem Vimbldona posle velike drame u finalu sa Švajcarcem Rodžerom Federerom.

Samo od ove pobjede Novak će inkasirati 2.6 miliona evra, a s obzirom na to da voli da kupuje stanove, vjerujemo da će se Đoković ”ponoviti.”
Nole preferira stanove na luksuznim lokacijama, ali i sa fenomenalnim pogledima sa prozora. Pa tako je u svoje vlasništvo uzeo stanove u Monte Karlu, Njujorku, Majamiju, Beogradu, a među elitnim lokacijama našla se i jedna u Crnoj Gori!

Svi Noletovi tanovi se nalaze u najelitniijim djelovima grada sa odličnim pogledima na more, naravno, tamo gdje je to moguće.

NJUJORK

Popularni list ”Wall street journal” je prije dvije godine objavio vijest kako je Novak kupio dva stana u Njujorku na Menhetnu ukupne veličine od 185 kvadrata, a vjeruju da je za to izdvojio čak 5,4 miliona dolara.

Ovi stanovi su djelo čuvenog arhitekte Renca Piana, čiji je Novak veliki fan.

– Dopada mi se dizajn dvije kule, a i lokacija je fantastična – rekao je srpski teniser nakon kupovine nekretnine u kojoj će na raspolaganju, pored svega ostalog, imati i bazen sa slanom vodom.

FOTO: MANSIONGLOBAL.COM

MAJAMI

Novak je u Majamiju kupio još jedan stan koji je takođe djelo poznatog arhitekte Renca Piana.

Ovja stan u Majamiju Đoković je uzeo u isto vrijeme kada i onaj u Njujorku, a vjeruje se da je ovo zadovoljstvo platio čak 6 miliona evra.

Stambena jedinica smještena je na samoj obali Majami Biča, idealno za miran porodični život. na raspolaganju Đokovićima su tri sobe, tri kupatila, đakuzi, spa, bazeni, fitnes centar, ali i privatan park.

– Bio sam oduševljen nevjerovatnom uslugom, ekskluzivnim pristupom parku, panoramskim pogledom na kopno i more… Moja porodica imaće savršen život ovdje. Oduševljen sam dizajnom ove zgrade. Njujork i Majami su česta mjesta na mojoj listi putovanja i biće sjajno što ću od sada imati gdje da budem i da se osjećam kao kod kuće – rekao je Novak tom prilikom.

MONTE KARLO

Mjesto gdje Novak provodi najviše vremena, ali i lokacija u koju je Đoković najviše uložio. Kao što je dobro poznato, Nole je izabrao Monte Karlo za svoju rezidenciju, pa je samim tim u ovu stambenu jedinicu najviše uložio.

Stan je smješten u najelitnijem dijelu grada, na samoj plaži, a susjedi su mu zvijezde poput Luisa Hamiltona i Karoline Voznjacki.

FOTO: KURIR SPORT/DEJAN IGNJATOVIĆ, PROFIMEDIA

BEOGRAD

Novak je davno još kupio stan i u elitnom beogradskom naselju West 65, gdje mu je susjed Filip Krajinović.

Veruje se da je Novak penthaus od 250 kvadrata u ovom naselju platio 545.000 evra, kao i da ima 100 kvadrata terase sa bazenom i tri garažna mjesta.

FOTO: PRINTSCREEN

PORTO MONTENEGRO!

Đoković je prije nekoliko godina pazario i u Crnoj Gori, naravno, u najelitnijem naselju. Riječ je o elitnom dijelu Porto Montenegro u Tivtu, a vjeruje se da je Đoković ovaj stan kupio kako bi ga ostavio svom nasljedniku Stefanu u ”amanet.” Novak je skoro ovaj stan i renovirao.

VILA U SREMU

Đoković je napravio svoju oazu mira i u Srbiji, tačnije u srcu Srema na obali Pavlovačkog jezera. Vila je izgrađena u prirodi i prostire se na placu od nekoliko hektara. Sam objekat ima oko 1200 kvadratnih metara.

FOTO: PRINTSCREEN

 

VP/Kurir sport

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com