UHAPŠEN POLICAJAC: Novosađanina ranio pištoljem u glavu, u istoj diskoteci pucali i škaljarci - Volim Podgoricu

UHAPŠEN POLICAJAC: Novosađanina ranio pištoljem u glavu, u istoj diskoteci pucali i škaljarci

Policijski službenici su uhapsili svog kolegu Danijela Žižića, zaposlenog u OB Kotor, zbog sumnje da je juče u Tivtu pokuša da ubije Stefan Abrlića (30), državljanina Srbije.

Sumnja se da je D.Ž. preksinoć oko 02,40 časova, kada nije bio na dužnosti, u diskoteci Win u Tivtu, nakon verbalnog konflikta i tuče više lica, upotrebom vatrenog oružja nanio povredu S.A, nakon čega se udaljio sa lica mjesta.

Vratili se sa ČEKIĆEM i ŠIPKAMA i savladali obezbjeđene, pa počeli da LOME INVENTAR

Novosađanin S.A. (30) ranjen je hicem iz pištolja, dobio je prostrelnu ranu glave, dok je radnik obezbjeđenja u tom lokalu B.V. (30) zadobio teške povrede od udarca čekićem u glavu. Incident u kojem su se mladići iz Novog Sada i Vrbasa sukobili sa obezbjeđenjem diskoteke dogodio se prije dvije noći.

Prema nezvaničnim saznanjima, obračunu gostiju sa obezbjeđenjem prethodila je čarka djevojaka sa kojima su došli u diskoteku sa drugim gošćama. Nakon ovog incidenta, obezbjeđenje diskoteke je izbacilo iz objekta mladiće iz Vrbasa i Novog Sada i djevojke koje su bile s njima. Oni su prijetili da će se vratiti i obračunati se s njima, što su i uradili oko dva sata ujutro. Tada su velikim čekićem i šipkama napali radnike obezbjeđenja na ulazu i savladali ih, nakon čega su ušli u diskoteku i počeli da lome inventar. U tuči na ulazu jedan od napadača je čekićem udario u glavu pripadnika obezbjeđenja B.V., a tokom nastavka obračuna u samom objektu došlo je do upotrebe vatrenog oružja, pri čemu je ranjen Novosađanin S.A.

Prije sedam godina, u ovoj istoj diskoteci, koja se tada zvala „Madam Koko“, došlo je do pucnjave u kojoj je ranjen radnik obezbjeđenja Dejan Deković.

Zbog ranjavanja tog Tivćanina osuđeni su Kotorani Igor Vukotić i Jovan Jovanović. Jovan Vukotić, koji je u evidenciji bezbjednosnih službi označen kao vođa „škaljarskog klana”, tada je oslobođen krivične odgovornosti.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com