Home / NOVOSTI / Kultura / X BEDEM FEST: Poznate satnice nastupa! Evo šta organizatori kažu o OTKAZIVANJU KONCERTA Vlada Geogieva

X BEDEM FEST: Poznate satnice nastupa! Evo šta organizatori kažu o OTKAZIVANJU KONCERTA Vlada Geogieva

U skladu sa ovogodišnjim sloganom festivala, radujemo se porukama ljubavi i mira koje će se i ove godine emitovati sa tvrđave, kazao je direktor Bedem festa Petar Šundić, ističući da su konačno poznate satnice nastupa.

On je prokomentarisao i otkazivanje nastupa regionalne pop zvijezde, Vlada Georgijeva, na ovogodišnjem festivalu na tvrđavi.

„Žao nam je što je došlo do otkazivanja nastupa Vlada Georgijeva na festivalu ali nas očekuju nastupi 23 fenomenalna izvođača što je i više nego dovoljan razlog da svi dođu na festival. Radujmo se svemu što nas očekuje od prvog do četvrtog avgusta na tvrđavi Bedem“, poručio je on ne objasnivši zašto je došlo do otkazivanja.

Do početka ostalo je deset dana, a za deceniju postojanja, festival donosi nove dimenzije pa će osim muzičkog dijela ove godine uključivati i premijernu projekciju dugo očekivanog filma „Nebeska tama“.

Prvog dana Bedem festa premijerno će se u Crnoj Gori prikazati film „Nebeska tama“ dok će u muzičkom dijelu nastupiti: Dragoljub Đuričić, Bisera Veletanlić, E-play, Dingospo Dali i Gospoda Glembajevi. U petak, 2. avgusta na Tvrđavu dolaze: Lagana sreda, Kanda, Kondža i Nebojša, Partibrejkersi i Svemirno. Treću noć festivala otvoriće pobjednici HGF-a, sastav „Vrulja“ dok će nakon njega nastupiti: Eva Braun, Darko Rundek & ekipa, Dr Nele Karajlič i Who see. Nedelja kao završno veče festivala rezervisano je za nastupe: Bulka, Osma sila, Madame Piano, Bojana Vunturišević, Igor Vince i Đorđe Miljenović.

Ovogodišnji Bedem fest osim novih imena i premijernih nastupa na Tvrđavi, ima čast da ponovo ugosti imena koja su prethodnih godina ostavila veliki trag na tvrđavi i time omogući retrospektivu na čitavu deceniju festivala.

Ulaznice za festival su u prodaji na svim prodajnim mjestima Tobacco s Press trafika, kao i u M:tel poslovnicama u Podgorici u tržnom centru „Delta city“ i u Nikšiću. Cijena jednodnevne ulaznice je deset eura dok je paket ulaznica za sva četiri dana 30 eura. Za sve koji dolaze na festival, u saradnji sa Hotelom Onogošt, omogućena je promotivna cijena noćenja sa doručkom u iznosu od 17 eura.

„Nikada kao ove godine nijesmo osjetili radost kod publike kada je riječ o jubilarnom desetom izdanju Bedem festa. Posle deset godina rada u svrsi muzike, kulture, promocije umjetničkih vrijednosti, valorizacije tvrđave, volonterizma i promocije važnosti očuvanja kulturnih dobara, suvišno je govoriti koliko Nikšić znači svima nama i koliko je festival dobrog donio Nikšiću. Mi smo muzički festival koji je nastao iz duše, kao takav je i opstao. Uvijek smo slali poruke mira, ljubavi to činimo i sada“, poručio je Šundić.

Line up:

Četvrtak, 1. avgust

19h – Dragoljub Đuričić

20.30h – Nebeska tama

22.30h – Bisera Valetanlić

00h – E play

1.15h – Dingospo Dali

2h – Gospoda Glembajevi

Petak, 2. avgust

20h – Lagana sreda (bunt)

20.50h – Vizant

21.40h – Kanda, Kodža i Nebojša

23.15h – Partibrejkers

1.10h – Svemirko

Subota, 3. avgust

20h – Vrulja (HGF)

20.45h – Eva Braun

22h – Darko Rundek i ekipa

00h – Dr Nele Karajlić

1.45h – Who see

Nedjelja, 4. avgust

20h – Bulka (Omladina)

20.45h – Osma sila

21.40h – Madam Piano

22.50h – Bojana Vunturišević

00h – Igor Vince

1h – Đorđe Miljenović

Onogost.me

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com