CRNOGORSKI BOMBARDER! Zastrašujući bilans: 18 mečeva, 18 pobjeda nokautom - Volim Podgoricu

CRNOGORSKI BOMBARDER! Zastrašujući bilans: 18 mečeva, 18 pobjeda nokautom

Marko Radonjić se ne zaustavlja! Crnogorski bokser totalnu dominaciju nastavio je prije dvije noći u Draču, gdje je tehničkim nokautom u prvoj rundi protiv bosanskohercegovačkog borca Fadila Padalića, ostvario 18. trijumf u 18. meču na profi ringu.

Cetinjanin je tako nastavio niz pobjeda, a interesantno je daje svih 18 trijumfa na profi ringu ostvario nokautom.

“Još jednom sam dominirao u ringu. Imao sam jasan cilj da ostvarim pobjedu kako bih napredovao na svjetskoj rang listi i zadovoljan sam što sam u tome i uspio”, kazao je Radonjić.

Marko Radonjić u Draču imao je podršku bivšeg kluba, jer su članovi iz BK Podgorica bili uz njega, posebno Dragan Đuričković i Bako Ademović. Radonjić je pokazao da ima razoran udarac i ekspresno stigao do nove pobjede.

“Nova pobjeda predstavlja uspon na rang listi. Istovremeno sam dobio mogućnost da se borim sa još jačim rivalima. Nadam se da ću vrlo brzo imati meč u kojem ću se boriti više rundi i biti u mogućnosti da pokažem svoj potencijal”, kazao je Radonjić.

Cetinjski bokser novom pobjedom i 18. uzastopnim nokautom nastavio je totalnu dominaciju, a sljedeći meč ga očekuje već narednog vikenda u Makedoniji.

Pobjeda

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com