PONOVLJEN CRNOGORSKI SCENARIO: Srbi iz Slovana odbili da igraju protiv tima sa Kosova! - Volim Podgoricu

PONOVLJEN CRNOGORSKI SCENARIO: Srbi iz Slovana odbili da igraju protiv tima sa Kosova!

Fudbaleri Slovana iz Bratislave igraće protiv Feronikelija iz Glogovca u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a klub je ispoštovao želju srpskih igrača da ne nastupe protiv kluba sa tzv. Kosova!

Dejan Dražić i Aleksandar Čavrić dobili su dozvolu kluba da ne budu akteri utakmice protiv nepriznae države, baš kao i član stručnog štaba Vladimir Radenković.

– Pozivamo navijače da poštuju i razumiju ovakvu odluku igrača i trenera i kluba. Za nikog od nas, računajući i srpske fudbalere i trenera, ovo nije prijatna situacija. Ipak, moramo da je poštujemo – navodi se na sajtu kluba iz Bratislave.

Nema sumnje da će navijači Slovana ovo čak i pozdraviti, jer je poznato da na utakmicama često kače transparente sa porukom “Kosovo je Srbija”, a podršku srpskom narodu pružili su nedavno i u kvalifikacijama za Ligu šampiona protiv Sutjeske.

Na objavi kluba, ima pomješanih osjećanja među navijačima, ali preovladavaju poruke podrške i razumijevanja.

Meč će se igrati u srijedu od 18 časova u Bratislavi. Zanimljivo je i da je veče pred meč Crna Gora – Kosovo došlo do slične situacije, tada su takođe dva igrača uz trenera odbili da nastupe, ali se sve odvijalo turbulentno. Ljubiša Tumbaković je otišao, a Mirko Ivanić i Filip Stojković sigurno više neće igrati za Crnu Goru.

2 komentara

  1. you are really a good webmaster. The site loading speed is amazing. It seems that you’re doing any unique trick. Furthermore, The contents are masterpiece. you have performed a great activity in this topic!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com