SA TREĆOM ŽENOM ČEKA PETO DIJETE! Bivši reprezentativac pravi fudbalski tim! (FOTO) - Volim Podgoricu

SA TREĆOM ŽENOM ČEKA PETO DIJETE! Bivši reprezentativac pravi fudbalski tim! (FOTO)

Mateja Kežman uskoro će po peti put postati tata. On sa suprugom Tarom Šumonjom očekuje prinovu koja bi na svijet trebalo da dođe u septembru.

Bivši fudbaler i njegova partnerka zajedno su četiri godine, a 2018. venčali su se na Adi Bojani, na intimnoj ceremoniji. Ovo ljeto provode u Crnoj Gori, gdje uživaju u iščekivanju prinove, o njima se malo toga može čuti u javnosti. Od izvora bliskog Kežmanu saznajemo da se on veoma raduje prinovi jer mu je oduvijek bila želja da ima mnogo djece.

FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

– Mateja je presrećan. Mi se šalimo s njim da, ako nastavi ovim tempom, uskoro će imati djece koliko je potrebno za jedan fudbalski tim. Oduvijek je govorio da bi volio da ima veliku porodicu, i to mu se ostvarilo. Tara je nestrpljiva da postane majka, njoj će ovo biti prvo dijete. Ako sve bude u redu, trebalo bi da prinova stigne u septembru – kaže naš izvor blizak sportisti.

Kežman je srećne vijesti prvo saopštio svojoj djeci, koja su jako srećna što će dobiti još jednog brata ili sestru.

 

FOTO: SAŠA PAVLIĆ

– Lazar, Aleksandra i Jakov, Kežmanova djeca iz prvog braka sa Emilijom, već su veliki i njima nije trebalo da objašnjava ništa. Naravno da su bili jako srećni i uzbuđeni kada su čuli lijepe stvari. Najmlađi sin iz vanbračne zajednice sa Marijom, Filimon, još je mali, ali će i njemu biti drago – dodao je naš sagovornik.

 

FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Bivši fudbaler se već neko vrijeme ne pojavljuje u javnosti jer je riješio da više ne priča o svom privatnom životu, pa zbog toga nismo uspjeli da dobijemo njegov komentar. Poslednji put kada je govorio o porodici, istakao je da je posebno ponosan na svoju djecu.

Petoro djece iz tri braka

Mateja iz braka sa Emilijom Kežman ima troje djece: Lazara, Jakova i Aleksandru, a njih dvoje rastali su se 2011, a potom i zvanično razveli nekoliko godina kasnije.

 

FOTO: ALEKSANDAR JOVANOVIĆ, NEBOJŠA MANDIĆ

Sad su na sudu jer ga je Emilija tužila za neplaćanje alimentacija. Bivši fudbaler je potom uplovio u emotivnu vezu sa Marijom Perković, sa kojom je u vanbračnoj zajednici dobio sina Filimona, a vezu su prekinuli 2014.

 

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Prema nekim informacijama, do raskida je došlo jer je Mateja upoznao Taru i ubrzo donio odluku da napusti Mariju.

 

Ivan Ercegovčević/ foto: Instagram printscreen

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com