CECA IMA NOVOG DEČKA Folk zvijezda priznala da je emotivno ispunjena i srećna - Volim Podgoricu

CECA IMA NOVOG DEČKA Folk zvijezda priznala da je emotivno ispunjena i srećna

Svetlana Ceca Ražnatović (46) ponovo je zaljubljena, pa je sada jasno šta je razlog njenog osmijeha koji je blistaviji nego inače.

 Da! Emotivno sam ispunjena, srećna i zadovoljna. Ja sam voljena žena! – priznala je Ceca, ali ništa više od toga nije željela da otkrije.

Inače, uslijed učestalih polemika o tome da se njena djeca Anastasija i Veljko sa svojim partnerima pripremaju za izgovaranje sudbonosnog “da”, Ceca na duhovit način objašnjava koliko je to blizu da se dogodi.

 Ja ću da se udam prije svih njih! Ja ću da pravim i vjenčanje i sve – kroz šalu je rekla Ceca, pa priznala da se nikada više ne bi udala i da je papir samo forma.

Poznati na aerodromu Nikola TeslaCeca Ražnatović, Foto: ATA Images

 Ne razmišljam tako, ja sam zrela žena i nikada nisam pričala o privatnom životu jer smatram da to ne treba da bude dio javnosti. Ako sam odlučila da mi život bude na tacni, bar toliko mogu da sakrijem sebi za ljubav. Nikada nisam bila vezana za forme, volim slobodu, meni je bitno da sam srećna i ispunjena – poručila je Ražnatovićka za Svet.

2 komentara

  1. Thank you for some other informative blog. The place else could I am getting that type of info written in such a perfect method? I’ve a project that I’m just now operating on, and I’ve been on the glance out for such information.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com