MLADA GLUMICA NESTALA NA MEDENOM MJESECU Pješačila sa mužem, a onda je “progutala” divlja rijeka (FOTO) - Volim Podgoricu

MLADA GLUMICA NESTALA NA MEDENOM MJESECU Pješačila sa mužem, a onda je “progutala” divlja rijeka (FOTO)

Mlada bjeloruska glumica Veronika Nikonova (24) nestala je u divljini Aljaske tokom svog medenog mjeseca. Tragedija se dogodila kada su ona i njen suprug pješačili nazad pošto su stigli do mjesta koje mnogi hajkeri i avanturisti posjećuju” busa 142” iz filma “Into the Wild”, piše Russia today.

Nikonova, glumica i rediteljka u usponu, tek što se udala za političkog aktivistu Pjotra Markelova, kada je njena avantura iz snova pošla po zlu. Par je pokušavao da pređe rijeku Teklanika pošto su stigli do napuštenog autobusa koji je postao neka vrsta turističke Meke, zbog knjige i filma “Into the Wild”.

Da bi se pomoglo hajkerima da pređu rijeke, sa obale na obalu je razvučen konopac, ali je strujam u vodi do pojasa, bila previše jaka. Kako je ispričao njen muž, koji je rijeku prešao prvi, Veronika je stigla do otprilike sredine rijeke, kada se okliznula i pozvala u pomoć.

On tvrdi da je požurio da joj pomogne i da je pokušao da je izvuče, ali da je ona nestala u brzoj vodi rijeke. Svi njegovi pokušaji da je spasi su propali.

Nikonova je bila najpoznatija po ulozi u bjelorusko-ruskom filmu “The brest fortress” iz 2010. godine. Nekoliko godina kasnije, preselila se u SAD.

Vlasti Aljaske su pokrenule istragu, a čim tijelo bude pronađeno, biće urađena i obdukcija da se utvrdi uzrok smrti. Iz nekog razloga, njeno ime je bilo pogrešno navedeno, kao Veramika Maikamava, što je unijelo dodatnu zabunu

Ostavljen u blizini Denali nacionalnog parka, autobus je postao poznat zahvaljujući Kristoferu Mekendlesu, koji je bio poznatiji pod pseudonimom Aleksandar Supertramp, američki hajker koji je bio u potrazi za jednostavnim životom u divljini, a koji je na kraju, 1992. godine skapao od gladi u tom istom autobusu. Njegova priča je opisana u knjizi Džona Krakauera i u filmu iz 2007. godine.

(Telegraf.rs)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com