Home / SPORT / Košarka / Budućnost Voli potpisala ugovor sa Lukom Žugićem

Budućnost Voli potpisala ugovor sa Lukom Žugićem

U prostorijama Budućnosti Voli u SC Morača, danas je potpisan ugovor sa mladim, perspektivnim igračem Lukom Žugićem.

“Košarkom sam počeo da se bavim sa osam godina i već deset godina je dio moje svakodnevice. Taj sam sport volio i prije nego što sam počeo da ga treniram i iz početne privrženosti sportu su se godinama, razvili osjećaji odgovornost i discipline: kako prema košarci, tako i prema timu, ali i samom sebi. Stoga i u predstojećem periodu vidim sebe kako unapređujem te osobine, doprinoseći mom novom timu – Budućnosti Voli, što za mene predstavlja krunu dosadašnjeg bavljenja ovim sportom”, kazao je Žugić i dodao…

“U mom svijetu, igrati za Budućnost Voli, u svom gradu, predstavlja ostvarenje jednog sna i motivaciju da od sebe dam i više od onoga što znam da mogu. Zahvalan sam Budućnost Voliju na pruženoj prilici, i mogu da obećam da ću dati sve od sebe da istu opravdam. Vidim za sebe veliku šansu, imajući u vidu rad sa mladim selekcijama, kakav se realizuje u Budućnot Voliju i Studentskom centr”, zaključio je Žugić.

Predsjednik Budućnosti Voli, Dragan Bokan je izjavio…

„Budućnost Voli nastavlja sa pružanjem šansi našim mladim i perspektivnim igračima. U Luki vidimo nekog ko je tu šansu u potpunosti zaslužio. Naša je velika želja i obaveza da u narednim sezonama Luka Žugić ostvari svoj puni potencijal, da Budućnost Voli da krila ovom mladom talentovanom momku, koji je bio najbolji strijelac Final foura za juniore koji je održan u našoj sali u Kokotima, u kojoj realizujemo rad sa mladim selekcijama. Pored ozbiljnih pojačanja prethodnih dana, potpisivanje ugovora sa našim, crnogorskim dječacima je nešto čemu dajemo poseban značaj i čemu uvijek pristupamo sa emocijama i neskrivenim ponosom“, izjavio je Dragan Bokan.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com