NIKŠIĆANIN KRAO NA PLAŽI, SADA MORA DA RADI Žena je otišla da se okupa, a on joj ukrao torbu sa novcem i dokmentima - Volim Podgoricu

NIKŠIĆANIN KRAO NA PLAŽI, SADA MORA DA RADI Žena je otišla da se okupa, a on joj ukrao torbu sa novcem i dokmentima

Nikšićanin M.T. osuđen je na kaznu rada u javnom interesu zbog optužbe da je počinio krivčno djelo krađa. Presudu mu je izrekla sudija Osnovnog suda u Herceg Novom Vesna Gazdić.

Nikšićanin je oglašen krivim jer je 8. avgusta 2017. godine, u popodnevnim časovima, u namjeri da prisvajanjem tuđih pokretnih stvari pribavi protivpravnu imovinsku korist, sa plaže pored tunela u Herceg Novom ukrao torbu J.V. iz Novog Sada, piše Dan.

“Krivično djelo je počinio iskoristivši činjenicu da se Novosađanka nalazila u moru, a torbu ostavila na plaži bez nadzora. U torbi su se nalazili mobilni telefoni oštećenih vrijednosti 150 eura i 140 eura i telefon vrijednosti 40 eura, kao i novac u ukupnom iznosu od 80 eura, ključevi od stana i lična dokumenta oštećenih”, piše u presudi.

Nikšićanina je sud osudio na kaznu rada u javnom interesu u trajanju od 240 časova, koji će se obaviti u vremenskom periodu od šest mjeseci, s tim što rad ne može trajati duže od 60 časova u toku jednog mjeseca.

“Ukoliko okrivljeni ne bude vršio rad u javnom interesu, ova kazna će se zamijeniti kaznom zatvora tako što će se svakih započetih šezdeset časova rada u javnom interesu zamijeniti kaznom zatvora u trajanju od jednog mjeseca”, navodi se u sudskoj presudi.

 

Dan

1 komentar

  1. Hey i’m for the first time here. I came across this board and I find It seriously helpful & it helped me out much. I hope to give something back and aid others as you aided me.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com