HAOS I NEVJERICA NAKON EKSPLOZIJE AUTOBUSA: Beba pored uništenog autobusa (FOTO) - Volim Podgoricu

HAOS I NEVJERICA NAKON EKSPLOZIJE AUTOBUSA: Beba pored uništenog autobusa (FOTO)

U Ulici neznanog junaka u Beogradu nešto pre 11 sati dogodila se eksplozija u autobusu,kada je, po prvim informacijama,pukao kompresor vazduha. Prve fotke sa lica mjesta pokazuju izbezumljenost putnika koji su se u vozilu našli, štetu koja je nastala u vozilu i užurbanost ljekara koji nastoje da pomognu ozleđenima.

Na teren su izišledvije ekipe Hitne pomoći, a povrijeđeni u ovoj eksploziji se i dalje broje.

EKSPLODIRAO AUTOBUS NA DEDINJU Ekipe hitne pomoći na licu mjesta (FOTO)

Po prvim i nezvaničnim informacijama, u vozilu je bila i majka sa dvomjesečnom bebom. Nosiljka sa djetencetom vidi se na jednoj od fotografija, a kako piše Pink, majci bebe je savjetovano da potraži ljekarsku pomoć zbog mogućeg oštećenja sluha.

Eksplozija autobusa na Dedinju, DedinjeŽena sa bebom Foto: Telegraf.rs

Tri osobe su lakše povređene. Mnogi su, kažu očevici, otišli sa lica mesta sa brojnim ogrebotinama, ne želeći da sačekaju lekarske ekipe.

Eksplozija autobusa na Dedinju, DedinjeUništen autobus Foto: Telegraf.rs

Kako se na fotografijama vidi, autobus je unutra potpuno uništen, sjedišta su dignuta u vazduh, a bočna stakla su popucala.

Sa krova autobusa otpali su djelovi i pali na sjedište. Nije poznato da li je neko na tim mjestima u vrijeme eksplozije sjedeo, mada su velike vjerovatnoće da jeste.

Eksplozija autobusa na Dedinju, DedinjeEksplozija u autobusu Foto: Telegraf.rs

(Telegraf.rs)

1 komentar

  1. Thank you for taking the time to discuss this particular, Personally i think highly about this and adore learning more on this topic. If at all possible, as you gain knowledge, would you mind upgrading your blog with increased info? It is extremely helpful for me personally.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com