Let za Beograd jutros KASNIO DVA SATA, mijenjali POKVARENO CRIJEVO, stiglo iz Beograda - Volim Podgoricu

Let za Beograd jutros KASNIO DVA SATA, mijenjali POKVARENO CRIJEVO, stiglo iz Beograda

Let za Beograd jutros je kasnio oko dva sata, jer su, kako navodi jedan od putnika, Marko Milačić, mijenjali – pokvareno crijevo. Crijevo je, navodno, stiglo letom Er Srbije iz Beograda.

“Let za Beograd, u 07:30. Prilazim ulazu na Aerodrom, 06:00 je sati. Državni aerodrom, državna firma, Montenegro erlajnz. Prilazi radnik i kaže: let će kasniti skoro dva sata. Zašto, pitam. Kažu na razglasu: operativni razlozi!

Saznajem, ipak, od osoblja: treba da se zamijeni pokvareno crijevo na avionu, pa se čeka Er-Srbija da redovnim letom, njihov avion doturi crijevo i da se izvrši opravka”, opisuje Milačić situaciju na aerodromu ovoga jutra.

“Zamislite vi to, u 21. vijeku: em let kasni dva sata, em putnici saznaju da je avion u takvom stanju da ne može da poleti, da treba da se popravlja, da se čeka crijevo. Operativni razlozi.

Kakva su krila aviona? Možda treba i njih malo izolir trakom, ako nemate vi, mogu trknuti do kancelarije? Ili možda navigacija! Kakva je ona? Ako ne radi uključićemo mi, putnici, mobilne telefone pa ćemo navoditi pilota. Možda tako? Kakvi su točkovi? Ako nešto fali, možda da se šlepa pa da onda poleti? Provjerite i to! Ko zna! Provjerite i prozore, da koji nije otvoren, umjesto klime!

Ili da nam neko javi koje je to crijevo, koji model, pa da na letovima državne aviokompanije redovno nosimo takvo nešto u slučaju da se opet pokvari. Možemo promijeniti i u letu.

Što da ne! Tako ćemo uvijek mirno ići na naše aerodrome!

I letjeti u svijetlu budućnost!

Sram vas bilo!”, zaključuje MIlačić.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com