DŽAJA NA LUKSUZNOJ CRNOGORSKOJ PLAŽI Ipak, od Zvezde se ne odvaja, vidjećete i kako! (FOTO) - Volim Podgoricu

DŽAJA NA LUKSUZNOJ CRNOGORSKOJ PLAŽI Ipak, od Zvezde se ne odvaja, vidjećete i kako! (FOTO)

Nekadašnji slavni fudbaler Dragan Džajić Džaja otputovao je na odmor u Crnu Goru sa suprugom Brankom, a koliko voli Crvenu zvezdu, pokazuje to da svuda sa sobom nosi torbu sa obilježjima ovog kluba.

Dragan DžajićFOTO: ZORAN ILIĆ / RAS SRBIJA
Dragan Džajić
Fudbaleri Crvene zvezde igraju večeras od 18 sati revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Helsinkija, a iako su svi otputovali u glavni grad Finske, potpredsjednik kluba ovoga puta bodriće omiljeni sa mora.

– Džaja je doputovao u Crnu Goru na odmor sa suprugom i nije mu ni malo lako što će propustiti da uživo bodri svoj klub. Ipak to ne znači da neće biti najvatreniji navijač kraj malog ekrana, kako i obično biva kada gleda Zvezdine utakmice – otkriva izvor blizak proslavljenom fudbaleru i dodaje:

– Pošto je bio uz klub na prvoj utakmici u Beogradu, riješio je da sada malo odmori sa suprugom i ne putuje u Helsinki, pogotovo jer ga kasnije očekuju nove obaveze oko kluba pa tek neće imati vremena za porodicu i ljetovanje.

Porodica Džajić trenutno odmara u jednom luksuznom rizortu na Jadranu, a paparaco srpskog Blica je uspio da ih uslika i kako odmaraju na Miločeru. Par je na kupanje došao u jutarnjim časovima, a dok je Branka nosila klasičnu torbu, Džaja je plažom prošetao sa torbom koja ima obilježje fudbalskog kluba Crvena zvezda, čime je pokazao koliko je njegovo srce crveno-belo i da ume da bodri klub gdje god da se nalazi.

– Kad dođu na plažu Džajići uglavnom sjede na ležaljkama, razgovaraju i prelistavaju novine. Danas su se kratko okupali, a više odmarali i skrivali od sunca – kaže izvor koji se našao na plaži kad i porodica Džajić, i dodaje:

– Dragana naravno najviše zanimaju sportske strane, pa sam primijetio da je konstanto prelistavao dnevnu štampu i čitao šta ima novo u svijetu sporta, a ujedno je neke od članaka komentarisao i sa suprugom koja je odmarala pored njega. Svi smo primijetili da nosi torbu sa obilježjima Crvene zvezde i to nam je bilo presimpatično, pošto se ne odvaja se od svog kluba.

Dragan DžajićFOTO: ZORAN ILIĆ / RAS SRBIJA
Dragan Džajić
Pristuni tvrde da je proslavljeni fudbaler i dalje veliki šmeker, prvenstveno zbog ponašanja prema svojoj supruzi.

– Dragan nas je sve oduševio jer se vidi koliko je veliki džentlmen. Non-stop je pomagao supruzi oko stvari i ulaska u vodu – tvrde djevojke koje su se našle na istoj plaži.

Ne razmeću se luksuzom

Iako Džajići ljetuju u nešto luksuznijem hotelu i mogu sebi da priušte šta požele, zapravo su vrlo skromni.

– Ne izgledaju mi uopšte kao neko ko voli da se hvali luksuzom ili da se pokazuje pred drugima. Naprotiv, vrlo su skromni. Na plaži su pili samo vodu i jeli voće – otkrio je izvor koji je u istom hotelu kao porodica Džajić.

Blic.rs

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com