Home / NOVOSTI / Društvo / Mladolik i imućan penzioner (92) iz Beograda traži idealnu partnerku, ali ima uslov! Ukoliko se vidite sa njim – preostaje vam samo JEDNO!

Mladolik i imućan penzioner (92) iz Beograda traži idealnu partnerku, ali ima uslov! Ukoliko se vidite sa njim – preostaje vam samo JEDNO!

Spreman je na sve!

U oglasu je prvo naveo svoj mladalački izgled.

Danas se i mladi žale da teško nalaze partnera, a zamislite tek kako je starijima! Jedan usamljeni penzioner iz Beograda zato je ostavio oglas. On ima 92 godine, ali zato ističe da je mladolik, i njegove namjere su jasne. Postoji samo jedan uslov za onu koja se javi, a to je – brak!

Oglas penzionera

Oglas penzionera, Foto: Printscreen

Deka je naveo i da ima stan i porodičnu penziju, u šta će svaka moći da se uvjeri ako riješi da se sa njim nađe. Njegova šifra je “Beograđanin”, a iako se oglas munjevito širi društvenim mrežama, nije poznato kada je tačno objavljen.

 

penzioneri.me/alo.rs

loading...

One comment

  1. If you are going to watch humorous videos on the internet then I suggest you to pay a visit this website, it carries truly thus humorous not only video clips but also extra material.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com