ODBIJENE ŽALBE OPTUŽENIH ZA POKUŠAJ LIKVIDACIJE JOVANA ĐUROVIĆA I NIKOLE SJEKLOĆE: Ostaju u pritvoru zbog planiranih ubistava - Volim Podgoricu

ODBIJENE ŽALBE OPTUŽENIH ZA POKUŠAJ LIKVIDACIJE JOVANA ĐUROVIĆA I NIKOLE SJEKLOĆE: Ostaju u pritvoru zbog planiranih ubistava

Članovi organizovane kriminalne grupe koja se sumnjiči da je planirala da ubije Baranina Jovana Đurovića i boksera iz Budve Nikolu Sjekloću ostaće u pritvoru. U ovom predmetu optuženi su i odbjegli Adnan Osmanagić, brat ubijenog Armina Muše Osmanagića, i Almir Jahović.

Kao članovi te grupe označeni su i Enzan CirikovićDarko Milić Eldan Nurković iz Bara i Đorđe Cicmiliz Budve. Odlukom Apelacionog suda, zbog straha od bjekstva, njih četvorica će ostati u pritvoru.

– Okrivljeni Cicmil je u avgustu i septembru 2018. godine, u Baru i Budvi, s ciljem realizacije kriminalnog plana, sa umišljajem podstrekavao druge na izvršenje krivičnog djela ubistvo. Stupio je u kontakt sa okrivljenima Cirikovićem, Milićem i Nurkovićem i organizovao dva sastanka u Budvi na kojima je od njih tražio da za 50.000 eura ubiju Nikolu Sjekloću – piše u optužnici.

Istražitelji sumnjaju da je Osmanagić za ubistvo Đurovića ponudio 20.000 eura i „audi A8“.

Prema navodima iz optužnice, Jahović je 29. avgusta 2018. godine pokušao da aktivira eksplozivnu napravu koju je ispod motora Jovana Đurovića postavio Ciriković. Jovan Đurović je brat Luke Đurovića, koji je nastradao 2013. godine u saobraćajnoj nesreći, a koji je, prema evidencijama bezbjednosnih službi, bio blizak klanu Luke Bojovića.

(Dan)

2 komentara

  1. Excellent read, I recently passed this onto a colleague who has been performing a little research on that. And the man actually bought me lunch because I came across it for him smile So allow me to rephrase that: Appreciate your lunch!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com