UHAPŠEN POGORIČANIN Bacio pištolj i počeo da bježi, policajci ga stigli i stavili LISICE - Volim Podgoricu

UHAPŠEN POGORIČANIN Bacio pištolj i počeo da bježi, policajci ga stigli i stavili LISICE

Policija u Podgorici je uhapsila bezbjednosno interesantno lice, N.B. (29) koje je tokom kontrole pokušalo bjekstvo, odbacivši od sebe pištolj koje je ilegalno držalo i nosilo, navode iz policije.

Prilikom kontrole N.B. je bio u društvu D.M. (29), takođe bezbjednosno interesantnog lica.

Policijski službenici su spriječili N.B. u pokušaju bjekstva. Pretragom terena pronađen je i izuzet pištolj CZ M-70, obrušenog serijskog broja, sa šest metaka koji je N.B, kako se sumnja, prilikom pokušaja bjekstva odbacio. Osumnjičeni N.B. je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužiocu, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, a zatim sudiji za istragu koji je za njega donio rješenje o pritvoru po kojom je N.B. potom sproveden u ZIKS.

Službenici Uprave policije su u posljednjih godinu dana, od 01. jula 2018. do 01. jula 2019. godine, pronašli i oduzeli 891 komad oružja od čega 485 komada vatrenog oružja.

1 komentar

  1. This important put up appears to be redeem a majority of customers. How would you market it? That it provides a fantastic one of a kind style directly on factors. My partner and i getting a specific product realistic or just sizeable furnish information on is a vital process.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com