UKLETI AUTOBUS: Zimus osakatio voditeljku, juče umalo ubio bebu! (FOTO) - Volim Podgoricu

UKLETI AUTOBUS: Zimus osakatio voditeljku, juče umalo ubio bebu! (FOTO)

Šest mjeseci nakon nesreće u kojoj je voditeljka Pinka umalo ostala bez ruke, vozilo istog prevoznika i sa iste linije 78 juče povrijedilo šestoro putnika

Putnici B. S. (58), D. R. (60), Lj. L. (63), Z. D. (46), I. M. (35) i D. L. (77), kao i jedna dvomjesečna beba povrijeđeni su juče oko 11 sati u „Banbusovom“ autobusu koji saobraća na liniji 78 kada je tokom vožnje iznad vrata eksplodirala boca za vazduh.

Nesreća se dogodila u Ulici neznanog junaka kod broja 6 na Dedinju, samo dvjesta metara dalje od mjesta na kom je 7. februara autobus na istoj liniji udario voditeljku TV Pink Deu Đurđević i umalo joj otkinuo ruku.

Kako Kurir saznaje, boca koja je eksplodirala nalazila se iznad srednjih vrata.

– Boca koja je pukla pala je starijoj putnici na glavu i teško je povrijedila. Hitna pomoć je nju, zajedno s još četvoro putnika, prebacila u Urgentni centar. U blizini same eksplozije sjedjela je majka s dvomjesečnom bebom, i one su po dolasku Hitne pomoći prevezene na Kliniku za ORL kako bi se provjerilo da li je bebi oštećen sluh – kazao je za Kurir dobro obavešten izvor.

On dodaje da se sumnja da je do eksplozije došlo zbog kvara na ventilu boce za vazduh.

– Od siline detonacije puklo je staklo, a otpao je i dio krova – rekao je izvor Kurira upoznat sa slučajem.

Očevici nesreće ispričali su da je prizor bio jeziv.

– Grunulo je kao da je bomba pala u autobus. Vozač je ubrzo stao, a ja sam u trenutku pomislio da smo svi raznijeti – ispričao je jedan od putnika iz autobusa koji je srećom prošao nepovrijeđen.

On kaže da su u pomoć prvi pritekli zaposleni u obližnjoj apoteci.

Prevoznik „Banbus“ tvrdi

AUTOBUS SERVISIRAN

Privatni prevoznik „Banbus“, koji je vlasnik i ovog autobusa, potvrdio je da je došlo do incidenta zbog eksplozije na ventilu boce za vazduh.

– Ventil je umjesto udesno, odletio ulijevo, udario i razbio staklo. Staklo je nakon toga pocijepalo takozvani tunel na autobusu. Vozilo je tek izašlo iz garancije i redovno je servisirano, a proizvođač je „Mercedes“ – rekli su za Kurir u ovoj kompaniji.

FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com